1 xiaomi redmi note 4 Φεβ 22nd 2017, 9:14pm καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 4 μου ανοιγει συνεχεια παραθυρα με διαφημισεις τι πρεπει να κανω? ( δεν εχω ιδεα απο τηλεφωνα και υπολογιστες) ειμαι απο νομο ημαθιας Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resize (Φεβ 22nd 2017, 9:54pm).
2 Φεβ 22nd 2017, 9:24pm Βάλε μια φωτογραφία από Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες για το τηλέφωνο (About Phone) να δούμε ποια ROM είναι εγκατεστημένη στη συσκευή.
3 Φεβ 22nd 2017, 9:27pm Σίγουρα θα έχεις unofficial rom κρίνοντας από αυτά που λες. Κάνε και ένα πέρασμα από εδώ: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Θα σου λυθούν πολλές απορίες. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
5 Φεβ 22nd 2017, 9:38pm Κλασική περίπτωση βλάβης εεεε... unofficial rom θελω να πω!! Ξεκίνα με τον παρακάτω οδηγό αρχικά: Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!