η μπορεις να πριμενεις για μια αναβαθμιση της global rom (σε μερικες μερες αποτι εχω διαβασει θα βγει) η να κανεις οπως εμενα μπορεις να κατεβασεις τη dev rom kai ekei εχεις ελληνικα, οσο για το θεμα με την μπαταρια δεν νομιζω να εχει θεμα η global rom γιατι εχω το ιδιο κινητο και μου κρατουσε με φυσιολογικη χρηση 2 μερες
Το τηλέφωνο βγάζει 4-5 ώρες οθόνης άνετα. Αν το ξεζουμίζεις (και φαντάζομαι το σκαλίζεις σαν καινούριο που ειναι) είναι λογικότατο να μη βγάζεις μερα.
Σε ότι αφορα την κάρτα δύσκολα να έχεις κάποιο πρόβλημα με το hardware. Δες αν την έβαλες σωστά με το σχεδιάκι μέσα στο πορτάκι ή αν δουλεύει η κάρτα γενικότερα.
Φαντάζομαι την ενεργοποιείς όταν την βάζεις μέσα κατεβάζωντας την κουρτίνα ....
καλησπερα παλικάρια.ολα βαίνουν καλώς.εκανα αναβάθμιση σε miui δεν θυμάμαι τι και πλέον έχω ελληνικά.η μπαταρία μετά την τελευταία φόρτιση κράτησε σχεδόν 3 μέρες κ τέλος το κιν όταν έβαλα την κάρτα μνήμης την πρώτη φορά την έκανε φορμάτ και δεν το ολοκλήρωσε γιαυτό δεν την έβλεπε.την παρέλαβε το ξαδερφακι την κάρφωσε σε ένα card reader την φορμαρισε κ όλα καλά.ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας.οποτε δεν το πειραζω καθολου.ξερει κανείς γιατί όταν περνώ επαφή δεν με αφήνει να γράψω πάνω από 7 γράμματα?
Δούλεψε το λίγο το μενού. Θα το βρεις. Έχει επιλογη για sim. mi account, google account και τηλεφωνο.
Εγώ τις εχω όλες στο google account. Όσα τηλέφωνα ή αριθμούς αλλάξω συνδεοντας το account φορτώνονται όλες οι επαφές.