Διαφήμιση

update σε Rn4

• banditGR με συγχωρείς που ρωτάω, αλλά τί να τις κάνω τις συχνές ενημερώ σεις αν έχω προβλήματα με bugs ??
    • Ο/H trixstat έγραψε:

banditGR με συγχωρείς που ρωτάω, αλλά τί να τις κάνω τις συχνές ενημερώ σεις αν έχω προβλήματα με bugs ??
      Σε όσα developer έχω δει τα bugs συνήθως είναι βλακειούλες του στυλ, δεν λειτουργεί το double tap ή η τάδε stock εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά (και συνήθως φτιάχνεται στην επόμενη developer). Δεν είναι δηλαδή το τέλος του κόσμου. Από εκεί και πέρα φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να μένεις σε όποια stable πιστεύεις ότι σου παίζει καλά. Μεταξύ μας όμως, δεν έχω δει stable στο nikel μέχρι στιγμής χωρίς θεματάκια (μερικά όπως η μειωμένη ταχύτητα κατεβάσματος από το Google Play, εγώ τα λέω και θεματάρες, άλλους δεν τους απασχολεί). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει ROM (σε ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο) που να είναι bug free. Απλά επιλέγεις πόσο γρήγορα θέλεις να ενημερώνεσαι και δεν είναι μόνο θέμα ενημέρωση νέων features ή bug fixing, αλλά μιλάμε για ενημερώσεις ασφαλείας του Android καθώς και του firmware της συσκευής. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του από εκεί και πέρα.
    • banditGR είσαι πράγματι επιστήμονας !

=============== Φεβ 28th 2017, 7:52pm ===============
      Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, αν αλλάξω σε dev μπορώ μετά μέσω updater να γυρίσω στη stabl ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trixstat έγραψε:

banditGR είσαι πράγματι επιστήμονας !

=============== Φεβ 28th 2017, 7:52pm ===============
      Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, αν αλλάξω σε dev μπορώ μετά μέσω updater να γυρίσω στη stabl ?
      Δεν θέλω να σου πω ψέματα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Υποθετικά από stable σε stable δεν πρέπει να υπάρχει θέμα (το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη). Εναλλακτικά πας πίσω με φλασάρισμα μέσω sp flash και μια fastboot stable ROM (και με ένα καλό backup από backup app, Mi Cloud, Titanium, ότι θες...)