Παιδιά καλησπέρα και καλή σαρακοστή. Από ότι φαίνεται το τηλέφωνό μου Redmi Pro 4GB ram & 128 Rom αποφάσισε να αρχίσει περικοπές και νηστεία. Όσοι διαβάσατε σχόλιό μου πριν από δύο ημέρες(Σάββατο 25-2-2017) ενδεχομένως να παραξενευεσαι. Τα πράγματα έχουν ως εξεις: Την Παρασκευή το μεσημέρι μου ήρθε η XTRV-7.2.23 thn οποία και εγκατέστησα. Μετά από ένα 24 έγραψα για τις σημαντικές βελτιώσεις που είχε και ήμουνα κατενθουσιασμένος. Το Σάββατο ανακοινώθηκε η XTRV-7.2.234 αλλά δεν την εγκατέστησα γιατί δεν θεώρησα ότι θα έχει κάτι καλύτερο από αυτήν που είχα δοκιμάσει σε εξεζητημένη λειτουργία. Σήμερα το απόγευμα αναρτήθηκε στην ομάδα μας μια ανακοίνωση ότι μετά από προβλήματα που διαπιστώθηκαν από τους Κινέζους στην XTRV-7.2.24 διορθώθηκε η XTRV-7.2.24 με την διόρθωση των προβλημάτων. Απο την στιγμή που είδα την ανακοίνωση αυτή μπήκα στον πειρασμό για να δώ πόσο καλύτερα θα πήγαινε το τηλέφωνο. Μέσω της διαδικασίας αναβάθμισης εγκατέστησα την XTRV-7.2.24 NEW , όπως έκανα με όλες τις προηγούμενες. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είναι ότι η διορθωμένη εμφάνιση των εικονιδίων, γύρισε στην παλιά μορφή. Αυτό είναι λίγο όμως. Δεν δουλεύει το σημειωματάριο, η αριθμομηχανή, η ηχογράφηση, το fingerprint , η φωνητική αναζήτηση ,η αλλαγή εικόνας ειτε στο θέμα είτε στην ταπετσαρία. Και δεν ξέρω τι άλλο γιατί σταμάτησα, και γράφω για βοήθεια. Έκανα full wipe , kai format data αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποια πρόταση η οδηγίες μέσα στο forum ,που να ξανακάνει το τηλέφωνο πύραυλο , και να δουλεύουν όλα;
Αναμένω με αγωνία την όποια βοήθεια.
Αναμένω με αγωνία την όποια βοήθεια.