Διαφήμιση

Mi Cloud προβλημα συγχρονισμου στο αλμπουμ

• Mi Cloud προβλημα συγχρονισμου στο αλμπουμ

Εχω την Stable 8.0.2.0 , (δοκιμασα και τις νεες xtrv αλλα μου εσπασε τα νευρα με το οτι δεν ειχε ιντερνετ με δεδομενα και τις αποφευγω)
      ξαφνικα σταματησε να κανει συγχρονισμο το αλμπουμ ... Ολα τα αλλα επαφες - sms κτλ τα κανει ολα μια χαρα , το αλμπουμ ομως οχι ... !
      εκανα wipe cache και τα υπολοιπα αλλα τιποτα
      φυσικα ειμαι συνδεδεμενος σε wifi και συγχρονιζονται τα παντα εκτος απο το αλμπουμ ... εμφανιζει Αδυναμια συγχρονισμου , εκανα καθαρισμο της εφαρμογης gallery αλλα παλι τιποτα (δεν εχω αλλαξει καποιο theme) και μου κανει και το αλλο το περιεργο ... εχω backup στο cloud απο το mi4 (νομιζω) και απο ενα παλιο mi2 , μερικες φορες στα backup μου εμφανιζει οτι εχω και απο το Mi4 αλλα και απο το mi2 , τις περισσοτερες ομως εμφανιζει μονο απο το Mi2 ..

Οταν ξαναβαλω ρομ με mi flash απο την αρχη και κανω login στο cloud μου εμφανιζει για επαναφορα μονο απο το Mi2 !! το αλλο δεν υπαρχει !! με εχει τρελλανει το cloud με αυτη τη συσκευη , παλια με την Mi2 που ειχα πριν χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα.

Τι μπορω να κανω ; ξερει καποιος πως να συγχρονισω το album @ cloud ?

Την προηγουμενη φορα που σταματησε τον συγχρονισμο , εκανα Miflash απο την αρχη τα παντα με επαναφορα απο το cloud (φυσικα για το μι2) καθως μου ελεγε οτι δεν εχω καθολου backup απο το μι4 ... και λειτουργησε για 1-2 μερες ο συγρχονισμος ... τωρα παλι τα ιδια , δεν κανει

και στα screenshot που ειναι απο το μι4 δειχνει 1 μονο αντιγραφο να υπαρχει απο το μι2 ενω στο αλλο λεει οτι 26/2 εχει γινει backup απο το μι4 !! οσο για τις φωτο 500++ αρχεια δεν γινεται συγχρονισμος ενω υπαρχει χωρος στο cloud ατελειωτος ... 24giga ...

ειναι προβλημα στη ρομ ; (αν και αυτη ειχα απο τοτε που βγηκε χωρις προβληματα αρα δεν πρεπει να ειναι αυτο)
      εχει θεμα η συσκευη ; (τι ειδους θεμα να ειναι αυτο που να δουλευει μια χαρα εκτος απο το να συγχρονιζει τις φωτογραφιες)

Καμια λυση ;
      Images
      • Screenshot_2017-03-02-21-55-38-039_com.miui.cloudservice.png

139,26 kB, 1.080×1.920, viewed 308 times
      • Screenshot_2017-03-02-21-55-45-338_com.miui.cloudservice.png

54,24 kB, 1.080×1.920, viewed 445 times
      • Screenshot_2017-03-02-21-57-58-828_com.miui.cloudbackup.png

147,27 kB, 1.080×1.920, viewed 332 times
      • Screenshot_2017-03-02-21-58-12-198_com.miui.cloudbackup.png

191,1 kB, 1.080×1.920, viewed 261 times
      • Screenshot_2017-03-02-21-58-19-782_com.miui.cloudservice.png

104,98 kB, 1.080×1.920, viewed 259 times
    • Δοκίμασε να κάνεις διαγραφή του λογαριασμού από το mi2 μήπως σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα από εκεί ?
    • Διαφήμιση
    • εκανα εκαθαριση δεδομενων .. στο Mi cloud Και σε οτι αλλο σχετικα μεσα απο τις εφαρμογες που μπηκα , δυστηχως δεν επιασε

φοβαμαι να σβησω του Mi2 το backup γιατι μετα δεν ξερω αν θα εχω γενικα καποιο backup ... αν εξαφανισει παλι και του Mi4 ... απλα χαθηκα !

το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια μου το εκανε αυτο χωρις να εχω βαλει καποια εφαρμογη επιπλεον... του εκανα Mi flash εστρωσε ... μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια

δοκιμασα ξαναπερασα τη rom οπως ειναι απο πανω μεσω twrp δυστηχως ουτε αυτο εκανε δουλεια

ανοιξα το mi2 εκανα logout απο το cloud , εκανα και διαγραφη απο τη συσκευη ... παλι τα ιδια

ξεκιναει κανονικα συγχρονιζει τα παντα - επαφες / σμσ - ολα μια χαρα και στο αλμπουμ ... Απετυχε , παταω refresh κατευθειαν αποτυχια, το παταω 3-4 φορες συνεχομενες κανει πως παει και καπακι αποτυχια ...

=============== Μαρ 8th 2017, 4:48pm ===============
      Του εριξα ενα ακομη Mi flash ... τωρα λειτουργει για να δουμε αν θα συνεχισει ..

=============== Μαρ 12th 2017, 9:04pm ===============
      Επανερχομαι μηπως και βρεθει λυση η θα με αναγκασει να αγορασω αλλη συσκευη ..

Σημερα μου εβγαλε ενω δεν ειχα wifi να συνδεθω για να κανει backup στο cloud διαφορες φωτογραφιες (που τις τραβηξα ενω ειχα wifi) .. oταν βρηκα wifi πηγα και εκανα συγχρονισμο και εκανε... αυτο ηταν ομως ...

σταματησε παλι πλεον και παλι τα ιδια ... μολις 4 μερες κρατησε

=============== Μαρ 12th 2017, 10:34pm ===============
      δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και συμβαινει αυτο το πραγμα , μονο η αλλαγη συσκευης λογικα με σωζει ;
    • επανερχομαι ... εβαλα την xtrv ... την τελευταια

παλι τα ιδια ρε παιδια ... Οχι αποτυχια, σε αναμονη για συγχρονισμο λεει , κανει προσπαθεια μετα ... τιποτα ολο τα ιδια

μαλλον το Mi4 ειναι για τον κουβα πλεον ;

//edit ... Πλεον αποτυχια λεει οπως πριν με την 8.0.2.0.

// απο recovery clean cache & dalvik cache εκανα ...το ειχα ξανακανει πολλες φορες χωρις αποτελεσμα ομως... κ τωρα μολις συγχρονισε !!....αντε να δουμε μεχρι ποτε παλι
    • Εγώ θα έλεγα να περάσεις της φώτο σε κανά pc... να το "αλαφρώσεις" λίγο...
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Διαφήμιση
    • Εριξα ενα τελευταιο Miflash αλλα μετα απο πολυ καιρο γυρισα πλεον σε developer rom και εβαλα την τελευταια να το τσεκαρω και αυτο πριν προχωρησω στην αγορα του επομενου... προσπαθω να το καθηστερησω για να δω σε τι τιμη θα βγει το mi6 , για να δουμε αν με αυτη τη rom θα δουλευει φυσιολογικα πλεον...

// ... μολις λιγες ωρες κρατησε ... σταματησε παλι τον συγχρονισμο στο αλμπουμ ...

=============== Απρ 13th 2017, 3:20pm ===============
      Μετα απο καιρο και αφου σιγουρευτηκα οτι λειτουργει εκανα τα εξης

mi flash απο την αρχη και εβαλα την developer 7.3.9 , απεγκατεστησα το adblock και εδω και 1 μηνα δουλευει αψογα το cloud
    • Το adblock σου έκανε όλοι την δουλειά δλδ????
      «Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
      Henry Ford

Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... :D
    • Ο/H manol80 έγραψε:

Το adblock σου έκανε όλοι την δουλειά δλδ????
      πιθανο , δυστηχως δεν δοκιμασα με την stable και χωρις το adblock για να το επιβεβαιωσω

με την developer παντως xtrvbeta2 7.3.9. και χωρις το adblock , μια χαρα ειμαι