Διαφήμιση

nvram warning err = 0x10 fixed ειναι ασφαλες να κανω unroot!!!! [SOLVED]

• nvram warning err = 0x10 fixed ειναι ασφαλες να κανω unroot!!!! [SOLVED]

Καλησπερα εχω ενα Redmi Note 4 (64GB) και εχω ξεκλειδωσει το Bootloader εχω κανει και root και επιδιορθωσα το σφαλμα με το wifI (nvram warning err = 0x10) (Ο λογος που εκανα και ξεκλειδωμα και root)!!
      Θελω να κανω unroot το Supersu αλλα δεν γνωριζω αν θα επιρεασει το προβλημα (nvram warning err = 0x10) δηλάδη αν θα ξαναεμφανιστη
      και δευτερον αν ειναι καλητερα να ειναι root η unroot η συσκευη για τα Update στην stable global που εχω και που γινονταν κανονικα και γενικοτερα για την ορθη και σωστη χρηση της συσκευης!

Παρακαλω οποια βοηθεια δεκτη!!!!
    • nvram warning err = 0x10 fixed ειναι ασφαλες να κανω unroot!!!!

Καλησπερα εχω ενα Redmi Note 4 (64GB) και εχω ξεκλειδωσει το Bootloader εχω κανει και root και επιδιορθωσα το σφαλμα με το wifI (nvram warning err = 0x10) (Ο λογος που εκανα και ξεκλειδωμα και root)!!
      Θελω να κανω unroot το Supersu αλλα δεν γνωριζω αν θα επιρεασει το προβλημα (nvram warning err = 0x10) δηλάδη αν θα ξαναεμφανιστη
      και δευτερον αν ειναι καλητερα να ειναι root η unroot η συσκευη για τα Update στην stable global που εχω και που γινονταν κανονικα και γενικοτερα για την ορθη και σωστη χρηση της συσκευης!

• Ο/H mekgr έγραψε:

Δεν θα το επηρεάσει. Το Nvram warning το παίρνεις συνήθως επειδή η συσκευή έχει χάσει τη MAC address του Wi-Fi. Αφού το έφτιαξες και δουλεύει, ο supersu δεν έχει να κάνει με αυτό. Αν είναι τώρα καλύτερα ή χειρότερα η συσκευή με το να είναι rooted αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη χρήση που θέλεις να της κάνεις. Πάντως updates και μάλιστα OTA, για να δουλέψουν απροβλημάτιστα, προϋποθέτουν συσκευή που ΔΕΝ είναι rooted.
    • Διαφήμιση
    • Έγινε μεταφορά εδώ και του δεύτερου θέματος προς αποφυγή συγχύσεων με απαντήσεις σε δύο διαφορετικά σημεία :)