Καλησπερα στην ομαδα...ειμαι σχετικα καινουργια με τα κινητα xiaomi στην αρχη το αφησα οπως ηταν δεν ηθελα να το πειραξω αλλα αφου δεν μου ειχε πληρως Ελληνικα μεσα ειχε καμποσες ασχετες εφαρμογες και πεταγε και κατι διαφημισεις ειπα να βαλω την ελληνικη ρομ οπως πολυ εχουν κανει. Διαβασα λοιπον τους οδηγους και προσπαθω, αφου εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader και μου ηρθε το σχετικο μηνυμα εχω το εξης προβλημα της φωτογραφιας.
Διαφορα προβληματα!!!! [SOLVED]
-
-
αλησπερα στην ομαδα, ειμαι νεα με κινητα xiaomi και εχω αρκετα προβληματα!! αρχικα ειχα το κινητο με μια ρομ που ηταν στο miui 7 και δεν εκανε Update αφου διαβασα αρκετα το forum καπως περασα την miui 8.2.1.0 stable απο οταν μπηκε αυτη η ρομ δεν εχω playstore ουτε να βαλω το gmail μου μπορω θα βαλω φωτογραφιες να δειτε.. παραλληλα εκανα αιτηση να ξεκλιδωσω τον bootloader αλλα και παλι εχω προβλημα και αυτο στις φωτο..ας με βοηθησει καποιος πιο εμπειρος παρακαλω..ευχαριστω πολυ
-
Ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone της συσκευής σου να δούμε την ρομ που έχεις ?
Έγκριση στην αίτηση που είχες κάνει σου έχει έρθει ? -
οριστε...δεν εχω παρει αδεια;;;
-
Έχεις πάρει έγκριση, η ρομ είναι κινέζικη και σωστά δεν έχει play store.
Για να κάνεις unlock πρέπει να έχεις περάσει το mi account και στο κινητό και να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ...δες και τον οδηγό λίγο ---> Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader -
Ναι τον ακολούθησα τον οδηγό κάνω ότι λεει αλλά το πρόγραμμα σταματάει και λέει couldn't verify device
-
Δες στο device manager του υπολογιστή και ενώ το έχεις συνδεδεμένο πως το αναγνωρίζει, μία φώτο θα μας βοηθήσει κι εμάς
-
Μόλις πάω ξανά σπίτι θα ανεβάσω... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα
=============== Μαρ 6th 2017, 1:41am ===============
Αυτο κανει;; -
-
Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα σύνδεσης με το κινητό
-
@Vasoula23 καλημέρα κι από μένα. Θα πρότεινα να περάσεις στο κινητό σου μια China Official developer και να δοκιμάσεις ξανά. Εύκολο είναι την κατεβάζεις στο PC, την μεταφέρεις στο κινητό, και μέσω του ενσωματωμένου Updater κάνεις εγκατάσταση. Θα γίνει factory reset οπότε αν έχεις δεδομένα που χρειάζεσαι, πάρε backup.
Διάβασε πάλι και τον οδηγό μπας και παρελειψες τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@derveni @NasDriver για κοιτάξτε πιο προσεκτικά το screenshot από τον Device Manager και πείτε μου τι βλέπει ο υπολογιστής της @Vasoula23 ??
@Vasoula23 χρειάζεται κατάργηση ο driver που χρησιμοποιεί ο η/υ σου στην συνδεση με το κινητό σου. Ευτυχώς στην υπογραφή του ο @George Kaggelaris εχει ένα θαυματουργό εργαλείο που θα σε βοηθησει να βάλεις τους σωστούς...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα