προβλημα με restart
-
-
Άνοιξε αλλά συνεχίζει να κάνει κύκλο, ανοίγει με το σήμα της ΜΙ και ξανά κλείνει αμέσως... Και ξανά το ίδιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Bodai έγραψε:
Οχι δεν χρειαζεται. Είναι ακόμα συνδεδεμένο με το pc σου? Αν ναι, αποσύνδεσε το και κάνε μια προσπάθεια να το ανοίξεις..
Αλλά μπήκε σε fastboot
Ο/H Narsilea έγραψε:
Άνοιξε αλλά συνεχίζει να κάνει κύκλο, ανοίγει με το σήμα της ΜΙ και ξανά κλείνει αμέσως... Και ξανά το ίδιο
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Narsilea έγραψε:
Μα και πριν κλειδωμένος ήταν, και τώρα θα είναι. Κάνει όλη την διαδικασία σωστά, αλλά στο τέλος όταν είναι να τι ανοίξω όσο είναι συνδεδεμένο με το pc ΔΕΝ ανοίγει και όταν το βγάλω ανοίγει μεν αλλά κάνει ότι και πριν... Απλά μέσα στην όλη κατάσταση κατάφερα και το έβαλα σε fastboot, όχι ότι σημαίνει κάτι για εμένα απλά μήπως εσείς ξέρετε κάτι παραπάνω.
Πάντως ξαναλέω είναι redmi note 3 MTK και την ρομ που έχω κατεβάσει είναι σωστή και ο οδηγός που μου βάλατε εσείς σε λινκ σωστός δείχνει
Δεν με βλέπω να συνεχίζω για πολύ ακόμα....
Ο/H Narsilea έγραψε:
Μα και πριν κλειδωμένος ήταν, και τώρα θα είναι. Κάνει όλη την διαδικασία σωστά, αλλά στο τέλος όταν είναι να τι ανοίξω όσο είναι συνδεδεμένο με το pc ΔΕΝ ανοίγει και όταν το βγάλω ανοίγει μεν αλλά κάνει ότι και πριν
-
Έχω λογαριασμό για να ξεκλειδωσω, η συσκευή είναι φίλου, αλλά τώρα δεν ξέρω καν τι ρομ έχει, πως να προχωρήσω;
Δοκιμασε να το βάλεις ξανά σε fastboot, σύνδεσέ το στο υπολογιστή, άνοιξε ένα παράθυρο adb και δώσε την εντολή fastboot oem unlock, ελπίζω να δουλέψει.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκιμασε να το βάλεις ξανά σε fastboot, σύνδεσέ το στο υπολογιστή, άνοιξε ένα παράθυρο adb και δώσε την εντολή fastboot oem unlock, ελπίζω να δουλέψει.
Οκ, θα το προσπαθήσω σε λίγο γιατί είμαι εκτός σπιτιού
-
Εγω δεν κατάφερα να ανοίξω το κινητό που λέει στα βήματα για να ολοκληρωθεί το φόρτωμα, είτε συνδεδεμένο στον υπολογιστή είτε εκτός υπολογιστή. Έπρεπε να συνεχίσω στο παρακάτω βήμα που αναφέρει
Αφού δεν είχα επιτυχές φλασαρισμα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα