Διαφήμιση

Αναβάθμιση από GTV dev

• Αναβάθμιση από GTV dev

Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα mi3 το οποίο είχε πρόβλημα με τη φόρτιση αλλά άλλαξα τη ταινία φόρτισης και το διόρθωσα.Τώρα θέλω να το δώσω στη γυναίκα μου. Θέλω να περάσω τη τελευταία dev με καθαρή εγκατάσταση. Το κινητό φοράει τη GTV 6.8.4 Dev. Κάνω factory reset και μετά install τη καινούρια; Πρέπει να προσέξω για κλειδωμένο bootloader;
      Ευχαριστώ πολύ!
    • Ο/H nkaranick έγραψε:

Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα mi3 το οποίο είχε πρόβλημα με τη φόρτιση αλλά άλλαξα τη ταινία φόρτισης και το διόρθωσα.Τώρα θέλω να το δώσω στη γυναίκα μου. Θέλω να περάσω τη τελευταία dev με καθαρή εγκατάσταση. Το κινητό φοράει τη GTV 6.8.4 Dev. Κάνω factory reset και μετά install τη καινούρια; Πρέπει να προσέξω για κλειδωμένο bootloader;
      Ευχαριστώ πολύ!
      Καλημέρα,

Αν θέλεις να περάσεις την τελευταία ή οποιαδήποτε XTRVBeta2 (που σημαίνει Global source), θέλει factory reset. Αν θέλεις να περάσεις οποιαδήποτε XTRVBeta1, όχι την περνάς έτσι όπως είσαι αφού έχει ήδη developer στο κινητό. Στο Mi3W όπως και στα άλλα παλιά κινητά δεν κλειδώνει ποτέ ο bootloader. Το έκαναν στην αρχή στο Mi3W (τότε που ξεκίνησαν να κλειδώνουν στα νέα κινητά) το έκαναν σε 1-2 daily beta, αλλά τελικά δεν το υλοποίησαν ποτέ :)
    • Διαφήμιση