Καλησπέρα παιδιά . Έχω το redmi 4 prime σήμερα έκανε αναβάθμιση ota (φοράει την global stable) και η version είναι 8.2.1.0 . Από τότε δεν δουλεύουν τα δεδομένα μου. Καμμιά βοήθεια; Είπαμε να συμβαίνει με τις Unofficial αλλά και με την stable;
Redmi 4 prime δεν λειτουργεί το 4g μετά από ota σε 8.1.2 [SOLVED]
- RedMi 4 Pro
-
-
καλησπέρα φιλε μου εχω το ιδιο xiaomi και εμενα δεν λειτουργουν τα δεδομενα ενώ τα εχω ανοιχτα μετα την σημερινη αναβαθμιση
-
Παιδιά, εδώ είναι η λύση του προβλήματός σας .... => XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Γεια σας, εχω στην κατοχή μου συσκευή αγορασμένη απο Κωτσόβολο με Global Stable Rom 8.2.1. Kαι μένα μετά την τελευταία αυτή αναβάθμιση δεν δούλευαν τα δεδομένα μου, έκανα οτι έλεγαν οι οδηγίες και το ίντερνετ ξανά έπαιξε αλλά τώρα εχω πρόβλημα γιατί δεν παίζει το 4G. Η εταιρία κινητής που χρησιμοποιώ είναι η Cosmote. Άλλες συσκευές (άλλης εταιρίας) δίπλα μου πιάνουν κανονικά 4G και εγω οχι. Μόνο μέχρι H+. Ξέρω οτι δεν πιάνει η μπάντα B20 αλλά μέσα στο κέντρο της πόλης που είμαι περίμενα να πιάνει 4G. Το θέμα είναι οτι κάποιες φορές οταν εχω κλειστά τα δεδομένα ή χρησιμοποιώ Wi-Fi, ακόμα και όταν κάνω κλήσεις μου λέει Cosmote 4G αλλά οταν ανοίγω τα δεδομένα ποτέ. Πάντα είμαι στο H, Η+ και μερικές φορές Ε. Το αντιμετωπίζει αυτό κανείς άλλος; Τι μπορώ να κάνω;
-
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να μας πεις αν έχεις ενεργοποίηση το 4g από την κοσμοτε. Όταν βαλεις την κάρτα σου σε άλλη συσκευή έχει 4g;;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@simpleuser Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση -
Το internet δούλευε κανονικά μετά απο τα βήματα που περιγράφεις παραπάνω. Απλά οχι με 4G. Γι'αυτό σκέφτηκα και γω μήπως δεν ήταν ενεργοποιημένο. Έστειλα μήνυμα στην Cosmote για ενεργοποίηση χθες και ενώ μου είπαν οτι ενεργοποιήθηκε δεν είδα κάποια αλλαγή χθες έμπαινα με 3G πάλι. Σήμερα όμως. Για κάποιο περίεργο λόγο άρχισε να πιάνει 4G. Τώρα είμαι κανονικά στο δίκτυο 4G. Άρα λογικά θα ήταν θέμα της Cosmote. Ελπίζω να ήταν αυτό και να μη εχω άλλο θέμα.
-
-
Καλησπέρα! Κι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με τα δεδομένα κινητής μετά την αναβάθμιση και ήμουν έτοιμη να το σπάσω. Ευτυχώς βρήκα το φόρουμ σας και λύθηκε το πρόβλημα!! Χάθηκε το πρωτόκολλο APN. Σας ευχαριστώ!!
-
@asxeti Καλώς ήρθες αλλά θέλουμε να παραμείνεις στο forum, όχι μόνο για τις κακές στιγμές αλλά και για τις όμορφες και είναι σίγουρο ότι θα μας ξανά χρειαστείς
-
Ο/H derveni έγραψε:
@asxeti Καλώς ήρθες αλλά θέλουμε να παραμείνεις στο forum, όχι μόνο για τις κακές στιγμές αλλά και για τις όμορφες και είναι σίγουρο ότι θα μας ξανά χρειαστείς
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ξαναχρειαστώ! Πριν 20 μέρες το πήρα το κινητό, οπότε είμαι παντελώς άσχετη όπως το δηλώνω και στο νικ μου! :)) -
@asxeti Αφού έχεις το prime θα πηγαίνεις και θα παρακολουθείς το νήμα σου εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…edmi-4-Prime-4A/?pageNo=1 έκει θα γράφεις για τυχών προβλήματα και θέλεις απαντήσεις
=============== Μαρ 16th 2017, 1:17am ===============
@asxeti Και εδώ θα βρεις οδηγό αν χρειαστεις κάτι xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/ και πάλι καλώς όρισες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα