Καλησπέρα σε όλους.
Είναι η πρώτη φορά που δημιουργώ θέμα γι'αυτό συγχωρέστε με αν δεν το έχω γράψει σωστά ή κάτι έχω παραλείψει.
Έχω στο σπίτι ένα κινητό Lenovo P90 που θέλω να χρησιμοποιήσω για την δουλειά.
Lenovo P90 - Full phone specifications
Και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται (θα είναι δύσκολο) να φτιάξουμε μια Rom γιατί αυτή που έχει πάνω είναι μαύρα χάλια με πολλά κινέζικα app πάνω.
Επίσης έχω ψάξει και δεν έχω βρει μόνιμο recovery (Μόνο προσωρινό υπάρχει twrp).
Όπως και μια Custom Rom απο ένα Ρώσικο site που δημιουργεί πρόβλημα με το modem ή τέλος πάντων πρόβλημα με τις κλήσεις (πολλές φορές δε με ακούνε)
Υπάρχει η δυνατότητα?
(Μπορεί να έπρεπε να το γράψω στη σελίδα για unofficial miui rom το θέμα)
Ευχαριστώ πολύ.
Είναι η πρώτη φορά που δημιουργώ θέμα γι'αυτό συγχωρέστε με αν δεν το έχω γράψει σωστά ή κάτι έχω παραλείψει.
Έχω στο σπίτι ένα κινητό Lenovo P90 που θέλω να χρησιμοποιήσω για την δουλειά.
Lenovo P90 - Full phone specifications
Και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται (θα είναι δύσκολο) να φτιάξουμε μια Rom γιατί αυτή που έχει πάνω είναι μαύρα χάλια με πολλά κινέζικα app πάνω.
Επίσης έχω ψάξει και δεν έχω βρει μόνιμο recovery (Μόνο προσωρινό υπάρχει twrp).
Όπως και μια Custom Rom απο ένα Ρώσικο site που δημιουργεί πρόβλημα με το modem ή τέλος πάντων πρόβλημα με τις κλήσεις (πολλές φορές δε με ακούνε)
Υπάρχει η δυνατότητα?
(Μπορεί να έπρεπε να το γράψω στη σελίδα για unofficial miui rom το θέμα)
Ευχαριστώ πολύ.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)