Έχει γεμίσει η αγορά από διάφορα καταστήματα που πουλούν Fake Xiaomi Power Banks, και μάλιστα φτάνουν στο σημείο οι συνολικές πωλήσεις των κλώνων να καλύπτουν το 80%.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι και όταν το fake σκάσει γιατί έχει μάπα μπαταρίες και όχι panasonic ή άλλες που έχει η xiaomi τότε θα δούμε εάν έρθει το τέλος του κόσμου.Ο/H brougos έγραψε:
Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου?......εχω το original των 10000 mah....και η πραγματικη του ισχυς ειναι λιγο πανω απο 6500 mah.....εχω παρει και fake των 10400mah(δεν ειναι ολα ιδια και αυτα) και μου βγαζει καπου στα 5800......και το πηρα στην μιση τιμη απ οτι το γνησιο.......ε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου αν το fake κοστιζει παρακατω απο 10 ευρω.....
Δεν διαφωνω φιλε μου αλλα αν ειναι να ερθει το κακο θα ερθει ...........εδω σκανε κινητα των 700 ευρω......,ετσι δεν ειναι?οπως και να ειναι ομως θελουμε να αγοραζουμε το πιο αξιοπιστο.....δεν διαφωνω..και ετσι ξεκινησα λεγοντας οτι θα κανω το δικηγορο του διαβολου!!χαχα καλο απογευμα!Ο/H panosvo έγραψε:
ναι και όταν το fake σκάσει γιατί έχει μάπα μπαταρίες και όχι panasonic ή άλλες που έχει η xiaomi τότε θα δούμε εάν έρθει το τέλος του κόσμου.
Την είχα πατήσει και εγώ από geekbuying που μου στείλαν fake, και πέρασα τα πάνδεινα για να αποδείξω ότι ήταν μαιμού, στο τέλος μου ζήτησαν συγνώμη με αποζημείωσαν , μου έστειλα νέο σωστό και τα λεφτά πιστωτικό να πάρω ότι άλλο θέλω και είπαν δήθεν οτι θα ελέγχουν τις παρτίδες που παίρνουν εάν έχουν μέσα και fake.