Καλησπέρα σε όλους . Είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με τα xiaomi όποτε θα ήθελα την κατανόηση σας . Έχω στην κατοχή μου ένα xiaomi redmi note 4 και τώρα έχω αρχίσει να το επεξεργάζομαι . Παρατηρώ ότι στην οθόνη κλειδώματος όταν μου έρχεται ένα μήνυμα από viber ακόμα και κανονικό μου το εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος αλλά δεν μου επιτρέπει να το κάνω Preview κυλώντας προς τα κάτω. Όπως και σε κάποιες άλλες εφαρμογές φυσικά . Συμβαίνει αυτό για κάποιον λόγο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρόβλημα με αναδίπlωση κειμένου στο viber στην οθόνη κλειδώματος
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε την ρομ που έχεις ?
-
Νομίζω αυτά εννοείς φίλε μου
-
Ναι αυτό, έχεις official rom ΑΛΛΑ, η ρομ αυτή έχει ανακληθεί ως προβληματική από την xiaomi, οπότε έχε πάντα στο νου σου ότι μπορεί να και bug της rom.
Αυτά τα έχεις κάνει ? ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 -
Τα δοκίμασα όλα τώρα και δεν έχει διαφορά το ίδιο είναι . Αν αλλάξω ρομ θα διορθωθεί αυτό ; Και πόσο χρονοβόρο είναι αυτό;
-
Δεν νομίζω ότι "διορθώνεται" αυτό που λες. Για να κάνεις expand notifications στην lockscreen πρέπει να ξεκλειδώσεις. Ίσως να μπορείς να κάνεις expand αν κατεβάσεις "κουρτίνα" από την περιοχή των ειδοποιήσεων δηλαδή αλλά και πάλι με επιφύλαξη το λέω.
-
Στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν φαίνεται ολόκληρο, μόνο στο αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη κλειδώματος μπορείς να δεις όλο το μήνυμα.
-
Και να μην φαίνεται ολόκληρο στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να το κάνεις expand και να το δεις.
-
Και expand προς τα κάτω να το κάνω δεν το κάνει.. δεν ξέρω αν είναι θέμα viber ή γενικό γιατί κ στο escore το τραβούσα κάτω κ έβλεπα το σκορ , στο μέιλ το τραβούσα κάτω κ έβλεπα το μέιλ.. κάτι άλλο γίνεται εδώ κ δεν ξέρω ττι γίνεται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες