Γεια σας κι απο εμενα, Παρελαβα εχθες το νεο μου Mi5s και καταλαβα οτι δεν φοραει official rom (με αυτην μου ηρθε 8.0.10.0.0(MAGCNDH) και απ οτι λιγα καταλαβα ειναι οτι να ναι, το προβλημα μου ειναι δεν συνδεεται με MiPCSuite και δεν μπορω να κανω αυτα που διαβαζω εδω μεσα καθ οτι και οι γνωσεις γυρω απ αυτα ειναι σε επιπεδο ΠΡΟ-αρχαριου! Το λειτουργικο του pc ειναι windows 10. Μπορει να τα κανω και λαθος εγω, Υπαρχει κανεις που μπορει να βοηθησει?
Νεος κι εχω πελαγωσει
-
-
Καλημέρα. Δεν θα βρεις άκρη με το Αγγλικό Mi PC Suite μιας και δεν είναι συμβατό με κινητά που διαθέτουν Android 6.0!
Μπορείς εντούτοις να χρησιμοποιήσεις το Κινεζικό Mi PC Suite ακολουθώντας τον οδηγό εδώ: ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (3η Περίπτωση - Κινεζικό Πολυβόλο). -
Το ξεκινησα κι ο Θεος βοηθος! Κανει το Κινεζικο στο πι σι μια προοδο και στο κιν εχει στην οθονη το κιν σε περιγραμα με συνδεδεμενο καλωδιο. ειναι ενταξη φανταζομαι!?
-
-
-
V8.2.2.0.MAGCNDL
-
@kostas tsitiridis Αφού πάνε όλα καλά είναι ευχάριστο, όταν τελειώσεις γράψε τι ακριβώς έκανες ώστε να βοηθήσεις και εσύ με τον τρόπο σου κάποιον άλλο φίλο που έχει το αντίστοιχο πρόβλημα.
-
τελειωσε μια προοδος και τωρα μου εβγαλε μια νεα και μου ζηταει να πατησω μια απ τις 2 επιλογες και εννοειται δεν καταλαβαινω χριστο. πανω αριστερα γραφει capricorn Recovery.
=============== Μαρ 17th 2017, 1:55pm ===============
Eυχαριστω για την αμμεση ανταποκριση και εννοειται πως αν μπορω να βοηθησω κι εγω καπου θα το κανω ευχαριστως! -
Στείλε φωτό να δούμε τι εννοείς. Μπορείς;
Δες εδώ λεπτομέρειες: ---> REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED] -
δεν ξερω πως να στειλω φωτο. δεν εχω τροπο
-
-
το αποσυνδεσα, ξανα ανοιξα το κιν και ειναι σαν να μην εκανε τιποτα τοση ωρα. παλι η παλια ρομ ειναι μεσα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0