- Καλησπερα σε όλους. Έχω xtvr beta1 8.2 stable με android 7.1 Το κινητό έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να περάσω developer rom για να φλασαρω το LineageOS. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ως καινούριος στο forum αν θα κάνω wipe τα απαραίτητα για να φλασαρω , το αρχείο zip της ρομ και το αρχείο zip των gapps θα είναι ακόμη στο storage?
Xtvr beta1 8.2 stable σε LineageOS
-
-
- Καλησπερα σε όλους. Mi5 capricorn. Έχω xtvr beta1 8.2 stable με android 7.1 Το κινητό έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να περάσω developer rom για να φλασαρω το LineageOS. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ως καινούριος στο forum αν θα κάνω wipe τα απαραίτητα για να φλασαρω , το αρχείο zip της ρομ και το αρχείο zip των gapps θα είναι ακόμη στο storage?
- Καλησπερα σε όλους. Mi5 capricorn. Έχω xtvr beta1 8.2 stable με android 7.1 Το κινητό έχει ξεκλειδωμενο bootloader. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να περάσω developer rom για να φλασαρω το LineageOS. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ως καινούριος στο forum αν θα κάνω wipe τα απαραίτητα για να φλασαρω , το αρχείο zip της ρομ και το αρχείο zip των gapps θα είναι ακόμη στο storage?
-
Μεταφέρθηκαν όλα τα ποστ εδώ...δεν έχω ασχοληθεί με lineageOS αλλά ότι και εάν κάνεις καλό θα είναι να έχεις και σε μία sd card τα αρχεία για παν ενδεχόμενο.
-
Όχι γιατί κάνει άλλα partition το lineage os, θα σβηστούν όλα από μέσα... Θα πρέπει εσύ να το κάνεις δλδ.... Οπότε προσεκτικά τι κάνεις....ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0