Mioui forum 7.3.16
-
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
]ολο αναβαθμισεις κανει η *** ειναι υποχρεωτικο ρε παιδια αν δεν κανω καθολου πειραζει
Οχι βρε τι να πειραξει αν δεν κανεις ... Μην αγχωνεσαι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
για ποιο λόγο κάνει όμως είναι μόνο για το forum; Αν χρειαστεί η συσκευή αναβάθμιση στο android θα την πάρω κάποια στιγμη ? Μπορώ να διαγράψω το forum από το κηνιτο? Έχω λογαριασμό στη google . Mας έχει ζαλίσει τα *** ή ***
-
Βασικα ειναι κανονικη αναβαθμιση του λογισμικου...οχι του φορουμ :p :p το φορουμ απλα σου λεει οτι εχει βγει αυτη η αναβαθμιση...και μπορεις να την κανεις...
πως μπορω να διαγράψω το mioui forum από το κηνιτο και να μην δέχομαι τίποτα από αυτό το φόρουμ γιατί δεν καταλαβαίνω και τι λένε.
-
Ειναι official forum της xiaomi ...γιατι να το κανεις αυτο; Ισα ισα μαθαινεις και νεες αναβαθμισεις...σχολια θετικα η αρνητικα...πιστευω πως ειναι χρησιμη....
με λίγα λόγια πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μου λες @AsteriosRemvos. Πως μπορω να φτιάξω στις ριθμισεις να μην κάνει updates από μόνο του. Έχω απενεργοποιησει άγνωστες συσκευές και μετά από 2 άκυρα που έριξα έκανε update μόνο του ,μπορεις να μου στηλεις τα βήματα να το ελενχο μόνος μου και να μην κάνει ότι θέλει αυτό?
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
με λίγα λόγια πρέπει να κάνω αναβαθμίσεις μου λες @AsteriosRemvos. Πως μπορω να φτιάξω στις ριθμισεις να μην κάνει updates από μόνο του. Έχω απενεργοποιησει άγνωστες συσκευές και μετά από 2 άκυρα που έριξα έκανε update μόνο του ,μπορεις να μου στηλεις τα βήματα να το ελενχο μόνος μου και να μην κάνει ότι θέλει αυτό?
Καθε αναβαθμιση και καλυτερο...γιαυτο λεγεται αναβαθμιση ...αλλα αφου δεν θελεις κανενα προβλημα ....πηγαινε στον updater η αλλιως εφαρμογη συστηματος....πανε πανω δεξια στις 3 τελιτσες...μπες στις ρυθμισεις... Και απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση
να δέχομαι ενημερώσεις αλλά να μην κάνει μόνο του updates
-
Αμα κανεις αυτο που σε ειπα δεν θα κανει...μετα θα ειναι χειροκίνητα ολα
ευχαριστω πολυ
=============== Μαρ 18th 2017, 12:27am ===============
μπαινω εκεί που λες εφαρμογές συστήματος αλλά δεν βλέπω τρεις τελείες μόνο τις εφαρμογές μου βγάζει note 4 -
@John Athinaios Κοιτάζεις σε λάθος μέρος, ρε παιδιά βάλτε κάποιος foto να καταλάβει ο φίλος μας, θα το έκανα εγώ αλλά είμαι από κινητό και με μπαταρία στα όρια της.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0