Διαφήμιση

Απορίες πρωτάκια

• Απορίες πρωτάκια

Καλησπέρα στην ομάδα του φόρουμ και συγχαρητηρία για την όλη δουλειά εδώ μέσα.
      Η αλήθεια είναι ότι είμαι συχνός επισκέπτης του φόρουμ τους τελευταίους 2 μήνες όπου σκεφτόμουν την αγορά ενός xiaomi αλλά μόνο σήμερα γράφτηκα αφού έκανα και την πρώτη μου παραγγελία.
      Η επιλογή μου ήταν το ΜΙ5 64GB από το Eglobal (εαν υπάρχει θέμα διαφήμισης αφαιρέστε το).
      Το τηλέφωνο λέει ότι είναι unlocked αλλά απ'ότι έχω καταλάβει αυτο δεν είναι καλό; , καθώς θα πρέπει να φτιάξω εγώ δικό μου ΜΙ account και να συνεχίζω την διαδικασία του official unlock του bootloader.
      Η πρώτη απορία μου είναι η εξής,θα χρειαστεί να φτιάξω δικό μου ΜΙ account και να κάνω τις διαδικασίες που περιγράφονται στο φόρουμ ή θα είμαι εντάξει;
      Επίσης, το μαγαζί λέει ότι το κινητό φοράει κινέζικη ρομ απ'οσο καταλαβαίνω και θα χρειαστεί να κατεβάσω μόνος μου το google play καθώς και να απεγκαταστήσω τυχόν κινέζικες εφαρμογές.Το θέμα μου είναι όμως ότι υπάρχει μία υποσημείωση με έναν αστερίσκο που λέει ότι εαν εγώ εγκαταστήσω άλλη ROM τότε θα τερματιστεί η εγγύηση μου.Οπότε όπως καταλαβαίνετε αυτή την στιγμή είμαι λίγο μπερδεμένος με την όλη κατάσταση.Θα μπορέσω ποτέ να βάλω μία από τις Ελληνικές ROM ή τουλάχιστον μια official αγγλική? (δεν έχω κάποιο θέμα να έχω τα πάντα στα αγγλικά)
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Το unlocked που λέει δεν εννοεί πως θα είναι unlocked ο bootloader αλλά πως θα μπορείς να χρησιμοποιείς όποιον πάροχο θελεις.Mi account θα φτιάξεις έτσι και αλλιώς και μετά εάν θέλεις ξεκλειδωνεις τον boatloader.Ας έρθει με το καλό το κινητό σου και μετά κάνεις ότι θέλεις, ανάλογα με ποια ROM θα έρθει θα ακολουθήσεις τον ανάλογο οδηγό.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
      Συν Αθηνά και χείρα κίνει!