Καλημέρα από το κινητό θα πας στο forum και θα κατεβάσεις την developer για Hennessy η rom θα αποθηκευτεί στο φάκελο download του κινητού. Μετά θα μπεις στο twrp θα κάνεις τα wipe dalvik, cache, και data (λόγο ότι από gtv θα πας σε xtrv θα τα χάσεις όλα από το κινητό και θα χρειαστεί να το στήσεις από την αρχή) θα πας install και μέσα στο φάκελο download είναι η rom
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Ευχαριστω πολυ! Και κατι ακομα, αυτη την αναβαθμιση ουσιαστικα την θελω για να δω αν μπορω να παιξω το Pokemon Go... γιατι αφου του εκανα την αναβαθμιση αυτη δεν μπορουσα να παιξω..
Δυστυχώς, εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα με το Pokemon Go.... Δεν ξέρω τι να κάνω... Μου βγάζει το μήνυμα " This device, OS, or software is not coblatible with Pokemon Go. " . Τι μου προτείνεται;
Δυστυχώς, εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα με το Pokemon Go.... Δεν ξέρω τι να κάνω... Μου βγάζει το μήνυμα " This device, OS, or software is not coblatible with Pokemon Go. " . Τι μου προτείνεται;
Δοκίμασες να διαγράψεις το παιχνίδι, να κάνεις Wipe Cache & Dalvik cache από το TWRP Recovery, και μετά να το εγκαταστήσεις πάλι ?
Τα έκανα αυτά wipe όπως και την data.. Πριν περασω την καινουργια έκδοση! Ξανακατέβασα το game με την καινουργια έκδοση και βλέπω το ίδιο μήνυμα που έβλεπα και πριν. Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν.. Είχα κάποιο θέμα με το wifi αφού συνδεσα το miBand2,δηλαδή μετά από καμία εβδομαδα.... Και ήλπιζα να φτιαχτεί,αλλά έχω πρόβλημα ακόμη.. Και δεν φταίει το σημείο ή το ρούτερ.. Στο ίδιο δωμάτιο έχω φουλ σήμα με meizu m2 note..
(κάτοχος redmi note 3)
Το Pokemon Go έχει SafetyNet validation. Δεν πρόκειται να παίξει σε rooted συσκευή (εκτός αν έχεις φλασάρει χωρίς supersu και έχεις εγκαταστήσει Magisk, ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο η διαδικασία αυτή) και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα παίξει και χωρίς root, καθώς η GTV (πλέον XTRV) είναι ανεπίσημη ROM, δηλαδή μη πιστοποιημένη από την Google. Αν θέλετε Pokemon Go, χωρίς μπερδέματα, μείνετε σε επίσημη ROM (κατά προτίμηση stable).