Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition.

• Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition.

Καλησπέρα και από εμένα.
      Σε αναζήτηση αγοράς νέου τηλεφώνου και μία από τις επιλογές μου είναι το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition με τον SD 625 και την μπάντα Β20.
      Πολύ ωραίο αλλά η απόφαση για αγορά θα εξαρτηθεί από την δυνατότητα για root.
      Για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ χρειάζομαι οπωσδήποτε root άρα και TWRP και επίσης Xposed με διάφορα modules.
      Υπάρχει δυνατότητα για root και xposed σε αυτό το μοντέλο και αν ναι με ποια διαδικασία ?
      Γίνεται να κρατήσω την Rom με την οποία έρχεται η πρέπει να του βάλω την XTRV και μετά root και xposed ?
      Η υποστήριξη της B20 θα συνεχίσει να υπάρχει με την XTRV ?
      Είναι ασφαλής η διαδικασία TWRP και root οπως ακριβώς με άλλες μάρκες (έχω κάνει εγκατάσταση σε 4 διαφορετικές μάρκες) ή ειναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο ?

Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vagd66 έγραψε:

Υπάρχει δυνατότητα για root και xposed σε αυτό το μοντέλο και αν ναι με ποια διαδικασία ?
      Γίνεται να κρατήσω την Rom με την οποία έρχεται η πρέπει να του βάλω την XTRV και μετά root και xposed ?
      Η υποστήριξη της B20 θα συνεχίσει να υπάρχει με την XTRV ?
      Αν ξεκλειδώσεις bootloader μπορείς να το ρουτάρεις και να κάνεις ότι άλλο θέλεις.
      Να κρατήσεις την ρομ που έχεις και να το ρουτάρεις θέλει ψάξιμο και αν είσαι νέος στο άθλημα δεν θα στο πρότεινα.
      Αν ξεκλειδώσεις , το να βάλεις XTRV είναι πολύ εύκολο...
      Η B20 δεν έχει σχέση με την ρομ που θα βάλεις... Αρκεί να έχεις την σωστή.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν ξεκλειδώσεις bootloader μπορείς να το ρουτάρεις και να κάνεις ότι άλλο θέλεις.
      Να κρατήσεις την ρομ που έχεις και να το ρουτάρεις θέλει ψάξιμο και αν είσαι νέος στο άθλημα δεν θα στο πρότεινα.
      Αν ξεκλειδώσεις , το να βάλεις XTRV είναι πολύ εύκολο...
      Η B20 δεν έχει σχέση με την ρομ που θα βάλεις... Αρκεί να έχεις την σωστή.

Νέος δεν είμαι (ούτε στην ηλικία αλλά ούτε και στο άθλημα).
      Έχω κάνει την διαδικασία σε πολλές συσκευές αλλά όχι σε Xiaomi.
      Για το ξεκλείδωμα του bootloader διάβασα τον σχετικό οδηγό και δεν έχω κάποια απορία ή δύσκολο σημείο.
      Το ερώτημα μου είναι ποια rom είναι κατάλληλη για την συγκεκριμένη συσκευή καθώς και ποιο συνδυασμό έκδοσης ROM, twrp και supersu πρέπει να χρησιμοποιήσω γιατί διάβασα ότι μετά από λάθος έκδοση το τηλέφωνο μπήκε σε bootloop η δεν άνοιγε καθόλου.
      Πολλοί ανάφεραν bootloop όταν έβαλαν twrp με την εκδοση 8.1.15
      Είναι αναστρέψιμο αυτό ?
      Επίσης ότι αφού βάλω twrp και πριν το root πρέπει να βάλω το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip αλλά και αυτό αναλόγως της έκδοσης της rom και κάποιων security updates.

Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Έχεις πολλές πληροφορίες στο μυαλό σου , αλλά κάποιες είναι άχρηστες..
      Θα βάλεις Ελληνική dev για το κινητό σου (αν υπάρχει) και μέσα θα έχει το supersu το οποίο θα "μπει" αυτόματα στην διαδικασία του flash.
      Το lazy δεν σου χρειάζεται...
      Αν φας bootloop με ξεκλείδωτο bootloader ειναι εύκολο να το επαναφέρεις..