Σας παραθέτουμε χωρίς σχόλια την ανακοίνωση που εξέδωσε η Cubot.gr για τις πρακτικές της μαμάς εταιρίας (CUBOT).
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠιστεύω ότι η Xiaomi δεν είναι τέτοια εταιρεία (ελπίζω τουλάχιστον).Ο/H jobratis έγραψε:
Διαβάζοντας την είδηση, αν και δεν έχω κινητό cubot, πάγωσα. Σκέφτηκα δεν γίνονται αυτά. Αν κάνει το ίδιο η Xiaomi?
Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν έτσι εταιρίες;
Μετά μου έκανε εντύπωση ότι η cubot.gr δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας. Δηλαδή βγάζεις, έτσι μια ανακοίνωση και καθάρισες; Έχεις πελάτες. Αν οι πελάτες χρειάζονται μια πληροφορία, μια βοήθεια, τι γίνεται; Βγάζεις ανακοίνωση και τους αφήνεις ξεκρέμαστους;
Κάνω αναζήτηση στο Google και βλέπω ότι έχει σελίδα με την επικοινωνία, αλλά την έχουν κάνει να βγαίνει redirect στην ανακοίνωση.
Ευτυχώς βέβαια υπάρχει η αποθήκευση της Google, αλλά πόσοι θα σκεφτούν να το ψάξουν
Contact
CUBOT - Official partner in Greece
Fotis Visilias - Skoutas Ilias O.E
cubot.com.gr
Address: Akrotiriou 89 & Thasou, Patra
Phone: 2610-316552
E-mail: info@cubot.com.gr
Μετά βλέπω ότι υπάρχει άλλη εταιρία:
Cubot Greece
Info Quest Technologies ΑΕΒΕ
Πως είναι δυνατόν να λειτουργούν έτσι εταιρίες; Ξαναγυρίζω στο αρχικό ερώτημα. Και το βασικότερο, πως γίνεται να δουλεύουν, τόσο αισχρά τους καταναλωτές.
Λογικά θα λειτουργήσει και ως αντιπροσωπεία τώρα που αποχώρησε η άλλη εταιρεία ,αλλά μπορεί και να είναι απλώς και ο διανομέας όπως γίνεται και στα Xiaomi .Πάντως δεν είμαι σίγουρος ,ας ελπίζουμε να είναι γιατί αλλιώς θα μείνουν χωρίς υποστήριξη όσοι αγόρασαν Cubot τηλέφωνα.Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
το service το έχει πάρει (μάλλον) πλέον η infoquest οπότε υποθέτω γίνονται όλα στο χώρο της (και λογικά έχει και ανταλλακτικά)
δεν είπα ότι θα πάρει την υποστήριξη για τους παλιούςΟ/H KStoubas Gaming έγραψε:
Λογικά θα λειτουργήσει και ως αντιπροσωπεία τώρα που αποχώρησε η άλλη εταιρεία ,αλλά μπορεί και να είναι απλώς και ο διανομέας όπως γίνεται και στα Xiaomi .Πάντως δεν είμαι σίγουρος ,ας ελπίζουμε να είναι γιατί αλλιώς θα μείνουν χωρίς υποστήριξη όσοι αγόρασαν Cubot τηλέφωνα.
Η απορία είναι πως ξεκινάς συνεργασία με μια εταιρία, χωρίς να έχεις ελέγξει τους όρους συνεργασίας;Ο/H Orestis_G έγραψε:
Η Infoquest είχε πάρει και Xiaomi και Cubot.Ο Σκούτας είναι Πατρινός ανεξάρτητος εισαγωγέας, μέτοχος σε καταστήματα wind και e-shops (afasia.gr κ.λπ).
Η απορία μου είναι: Αν το service στην Πολωνία είναι κλειστό, πώς "Ολοκληρώνοντας να τονίσουμε ότι οι εκκρεμότητες και οι περιπτώσεις των πελατών μας, των οποίων οι συσκευές βρίσκονται ήδη στο Service στην Πολωνία, θα εξυπηρετηθούν όλες κανονικά";
Φιλοι, φουμαρα πουλαγε η αφασια. Ερημην εγγυηση και καλα η ελληνικη της αντιπροσωπεια.Ο/H Orestis_G έγραψε:
Κοίτα κι αυτό τώρα...popcorn θέλουμε να δούμε το ματς!
Επίσημη απάντηση της Cubot στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες το cubot.gr | techingreek.com
Εν τω μεταξύ το cubotgreece είναι Infoquest