Γεια σας παιδιά
Έλαβα μία τηλεφωνική κλήση από τον αριθμό 2120001992 στην οποία άκουγα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι δήθεν κέρδισα 800 ευρώ σε δωροεπιταγές από SuperMarket.
Φυσικά ψιλιαστηκα ότι πρόκειται για SPAM...
Στο τέλος του φωνητικού μηνύματος ζητούσε να πατήσω τον αριθμό 1 για να επιβεβαιώσω την παραλαβή του δώρου.
Και φυσικά δεν πάτησα κανένα πλήκτρο.
Έκλεισα την κλήση και τους κάλεσα πίσω από σταθερό αριθμό.
Βγήκε πάλι φωνητικό μήνυμα στο οποίο ζητούσε να πατήσω 1 αν θέλω να μιλήσω απευθείας με εκπρόσωπο της εταιρείας την οποίο το όνομα δεν συγκράτησα.
Βγήκε μία γυναικεία φωνή η οποία με ενημέρωσε ότι κέρδισα αυτά τα χρήματα.
Την ενημερώνω ότι δεν πήρα μέρος σε κάποιον διαγωνισμό και μου απαντάει ότι αρκεί να έβαλα εντός διμήνου τον τηλεφωνικό αριθμό μου σε κάποιο έντυπο από SuperMarket.
Της απαντώ πως ΟΧΙ δεν καταχώρησα τον αριθμό μου πουθενά και σε κανένα έντυπο.
Μου απαντάει ότι κάποιο λάθος θα έγινε και βιαστηκά μου κλείνει το τηλέφωνο.
Δοκιμάζω και παίρνω απο άλλο σταθερό και βάζω την γυναίκα μου να μιλήσει όπου επίσης η συνομιλία είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη.
Οπότε ερχόμαστε στο ερώτημα του πως μπορούμε όλους αυτούς τους επιτείδιους να τους βάλουμε να χορεύουν σε αναμένα κάρβουνα.
Τι πρέπει να κάνουμε;
Επιθεωρητά ακούς;;; Δώσε τα φώτα σου
Έλαβα μία τηλεφωνική κλήση από τον αριθμό 2120001992 στην οποία άκουγα αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι δήθεν κέρδισα 800 ευρώ σε δωροεπιταγές από SuperMarket.
Φυσικά ψιλιαστηκα ότι πρόκειται για SPAM...
Στο τέλος του φωνητικού μηνύματος ζητούσε να πατήσω τον αριθμό 1 για να επιβεβαιώσω την παραλαβή του δώρου.
Και φυσικά δεν πάτησα κανένα πλήκτρο.
Έκλεισα την κλήση και τους κάλεσα πίσω από σταθερό αριθμό.
Βγήκε πάλι φωνητικό μήνυμα στο οποίο ζητούσε να πατήσω 1 αν θέλω να μιλήσω απευθείας με εκπρόσωπο της εταιρείας την οποίο το όνομα δεν συγκράτησα.
Βγήκε μία γυναικεία φωνή η οποία με ενημέρωσε ότι κέρδισα αυτά τα χρήματα.
Την ενημερώνω ότι δεν πήρα μέρος σε κάποιον διαγωνισμό και μου απαντάει ότι αρκεί να έβαλα εντός διμήνου τον τηλεφωνικό αριθμό μου σε κάποιο έντυπο από SuperMarket.
Της απαντώ πως ΟΧΙ δεν καταχώρησα τον αριθμό μου πουθενά και σε κανένα έντυπο.
Μου απαντάει ότι κάποιο λάθος θα έγινε και βιαστηκά μου κλείνει το τηλέφωνο.
Δοκιμάζω και παίρνω απο άλλο σταθερό και βάζω την γυναίκα μου να μιλήσει όπου επίσης η συνομιλία είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη.
Οπότε ερχόμαστε στο ερώτημα του πως μπορούμε όλους αυτούς τους επιτείδιους να τους βάλουμε να χορεύουν σε αναμένα κάρβουνα.
Τι πρέπει να κάνουμε;
Επιθεωρητά ακούς;;; Δώσε τα φώτα σου
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)