καλησπέρα παιδιά πρώτη φορά γράφω στο forum αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα προσπάθησα να κάνω flash oficial rom και ενώ ακολουθώ σωστά την διαδικασία αναγνωρίζει το κινητό μου στο device manager βεβαία κάτω από το εικονίδιο του kom βγάζει ένα τριγωνακι ανιγω το mi flash με refresh βλέπει το κινητό μου με το που πατάω το flash μου γράφει δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα.(0χ80070002:open serial port "\\.\COM10").τι πρέπει να κάνω για να φλασαρω την rom ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
πρόβλημα με flash official ROM σε redmi note 3 pro KENZO
-
-
Δεν μας λες αν ο boootloader είναι κλειδωμένος ή όχι? Και επίσης τους drivers τους έχεις.περάσει σωστά? Ανεβάστε μια.φωτογραφία από τόσην διαχείριση συσκευών του υπολογιστή.
Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
από ότι έχω δει δεν έχω offisial rom έχω περασει σωστά τους drivers μετά το fail έκανα επανεκκίνηση και η διαχείριση συσκευών τώρα μου βγάζει άγνωστη συσκευή USB. για τον bootloader δεν ξέρω το κινητό μου έχει μείνει με μαύρη οθόνη και το λαμπάκι να αναβοσβήνει κόκκινο τι κάνω; το αποσυνδέω από τον υπολογιστή και το ανειγω η όχι παρακαλώ βοήθεια.
-
Ανέβασε μια φωτογραφία από το Σχετικά με το τηλέφωνο. θα πας Ρυθμίσεις τέρμα κάτω. Και ανέβασε την. @sakaros78
=============== Απρ 8th 2017, 2:29am ===============
Λόγου προχωρημένης ώρας θα σε πω τι πρέπει να κάνεις:
1η Βήμα: να δεις και να πεις αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή όχι. Οδηγός Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
2η Βήμα: να περάσεις τους drivers σωστά για να αναγνωρίσει ο υπολογιστής την συσκευή. Οδηγός Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
3ο Βήμα: Τώρα περνάμε στην φάση πως θα περάσεις την official rom. Αν ο bootloader είναι κλειδωμένος εδώ ο οδηγός
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Αν όμως ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ακολουθείς αυτόν τον οδηγό
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
.
Μην ξεχάσεις να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να μπορέσεις αν το επιθυμείς να βάλεις την ελληνική rom. Οδηγός Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Αυτά είναι τα βήματα για αρχή πριν ξεκινήσεις διάβασε τους καλά. Αν χρειαστείς βοήθεια φώναξε το δυνατά και θα την έχεις. Και εδώ όλοι οι οδηγοί μαζεμένοι αν ξέχασα κάτι.
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προχωρημένη ώρα, αλλά του έκανες μια πλήρη επιστημονική ανάλυση με το τι πρέπει να κάνει.
-
Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία.
@sakaros78 Ποιον οδηγό ακολουθείς για να περάσεις τη ROM;
Ο/H sakaros78 έγραψε:
το κινητό μου έχει μείνει με μαύρη οθόνη και το λαμπάκι να αναβοσβήνει κόκκινο
-
Όσο δεν έχει ξεκινήσει το flashing με mi flash δεν υπάρχει πρόβλημα να αποσυνδέσουμε το καλώδιο, εάν έχει ξεκινήσει και το βγάλουμε, έχουμε χοντρό πρόβλημα.
Αλλά σωστά επισήμανε ο Γιώργος, ο Bootloader είναι το πρώτο που κοιτάμε και μας δείχνει με ποιόν τρόπο θα φλασάρεις σε edl ή σε fastboot mode. -
OffTopic
=============== Απρ 8th 2017, 11:47pm ===============
Τελικά πέρασα την ελληνική rom σήμερα τώρα δεν μου αναγνωρίζει την sd card ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ευχαριστώ -
Στον υπολογιστή?
-
Από ότι βλέπω ούτε και στον υπολογιστή την αναγνωρίζει.
-
Η sd card ,τί sd card είναι; no name ή επώνυμη; δοκίμασε την σε άλλο κινητό , μπορεί να τα έφτυσε.
-
Kingston 32gb είναι τελικά τα εφτισε η κάρτα μνήμης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα