Καλησπέρα παιδιά και πάλι .
Κάτοχος xiaomi mipad 2 . Διαπίστωσα σήμερα πως καθώς το φορτίζω ( κλειστό το τάμπλετ ) πάτησα το κουμπάκι στο πλαι ( turn off/on ) για να δω σε τι ποσοστό βρίσκεται η μπαταρία καθώς φορτίζει κανά 1,5 ώρα. Βλέπω πως είναι στο 77% και λέω μια χαρά. Μετά από 5 λεπτά ακριβώς ξαναπατάω το κουμπάκι για να δω ξανά που είναι το ποσοστό φόρτισης του. Και παρατηρώ πως μου έδειχνε 100% !
Λέω εδώ παίζει να έχει θέμα... Αποσυνδέω το καλώδιο usb και το ξαναβάζω για φόρτιση. Μου έδειχνε 80% και όχι 100% όπως πριν... Λέω οκ κάτι "θα το "έπιασε".. Μετά για να τεστάρω αν θα το ξανακάνει από το 80% που ήταν μου δείχνει 99% μέσα σε 7' .... Οπότε έχει θέμα... αλλά τι θέμα ακριβώς;; Επίσης έχω ανοίξει και άλλο ξεχωριστό ποστ για το ότι το πίσω μέρος του τάμπλετ θερμαίνεται υπερβολικά και πιάνει θερμοκρασίες 40-42 τα soc και η μπαταρία 30 βαθμούς μόνο και μόνο που ανοίγει το τάμπλετ χωρίς να ανοίξω κάποια βαριά εφαρμογή μόνο το chrome για να χαζευω καμια ιστοσελίδα..
Παιδιά βοηθήστε με γιατί έχω φρικάρει...
Κάτοχος xiaomi mipad 2 . Διαπίστωσα σήμερα πως καθώς το φορτίζω ( κλειστό το τάμπλετ ) πάτησα το κουμπάκι στο πλαι ( turn off/on ) για να δω σε τι ποσοστό βρίσκεται η μπαταρία καθώς φορτίζει κανά 1,5 ώρα. Βλέπω πως είναι στο 77% και λέω μια χαρά. Μετά από 5 λεπτά ακριβώς ξαναπατάω το κουμπάκι για να δω ξανά που είναι το ποσοστό φόρτισης του. Και παρατηρώ πως μου έδειχνε 100% !

Παιδιά βοηθήστε με γιατί έχω φρικάρει...