Καλησπερα παιδια, εχω φαει τον κοσμο να βρω την εφαρμογη της οδοντοβουρτσας αλλα δεν μπορω να την βρω, αν κανω scan το QR Code μου πεταει "Oops something went wrong" και με το Mi home απο Playstore φτανει στο 90% το Pair και βγαζει "Couldn't download plug-ins"
Xiaomi Soocas x3 toothbrush εφαρμογη?
-
-
Αυτή εδώ ψάχνεις!?
Here is an app I thought you might like: 素士, check it out! Link: app.xiaomi.com/detail/422789 -
Αυτην ψαχνω αλλα με Αγγλικα, στο Gearbest και οπου αλλου την πουλανε ισχυριζονται οτι αυτη η νεα εκδοση της οδοντοβουρτσας εχει εφαρμογη που ειναι στα Αγγλικα, σου λενε να πατησεις SOOCAS στο playstore αλλα δεν βγαζει τιποτα..Ο/H newsformobiles έγραψε:
Αυτή εδώ ψάχνεις!?
Here is an app I thought you might like: 素士, check it out! Link: app.xiaomi.com/detail/422789
Λετε να μπορω να κανω Refund η Partial Refund για αυτη την απατη? -
Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλωΟ/H Samurai έγραψε:
Αυτην ψαχνω αλλα με Αγγλικα, στο Gearbest και οπου αλλου την πουλανε ισχυριζονται οτι αυτη η νεα εκδοση της οδοντοβουρτσας εχει εφαρμογη που ειναι στα Αγγλικα, σου λενε να πατησεις SOOCAS στο playstore αλλα δεν βγαζει τιποτα..Ο/H newsformobiles έγραψε:
Αυτή εδώ ψάχνεις!?
Here is an app I thought you might like: 素士, check it out! Link: app.xiaomi.com/detail/422789
Λετε να μπορω να κανω Refund η Partial Refund για αυτη την απατη?
Σε 5 λεπτά την έχεις φτιάξει στα ελληνικά μόνος σου. -
Σε ευχαριστω για το Link το προσπαθησα αλλα δυστυχως κανει force close η εφαρμογη μετα την μεταφραση στα Αγγλικα, θα ζητησω απο τον Mad Doctor εαν μπορει.Ο/H newsformobiles έγραψε:
Πως μεταφράζω μόνος μου μία εφαρμογή στη γλώσσα που θέλωΣε 5 λεπτά την έχεις φτιάξει στα ελληνικά μόνος σου.Ο/H Samurai έγραψε:
Αυτην ψαχνω αλλα με Αγγλικα, στο Gearbest και οπου αλλου την πουλανε ισχυριζονται οτι αυτη η νεα εκδοση της οδοντοβουρτσας εχει εφαρμογη που ειναι στα Αγγλικα, σου λενε να πατησεις SOOCAS στο playstore αλλα δεν βγαζει τιποτα..Λετε να μπορω να κανω Refund η Partial Refund για αυτη την απατη?Ο/H newsformobiles έγραψε:
Αυτή εδώ ψάχνεις!?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0