Διαφήμιση

δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο

• δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο

καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το κινητο το οποιο τοα αγορασα την περασμενη παρασκευη.
      το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να πληκτολογησω δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο θα ηθελα να με βοηθησεται για την επιλυση του προβληματος.

ευχαριστω!
    • Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο ?

Από πιο κατάστημα το αγόρασες ? Ελλάδα ή εξωτερικό ?
    • Ο/H stefanos18 έγραψε:

καλησπερα σας αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το κινητο το οποιο τοα αγορασα την περασμενη παρασκευη.
      το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να πληκτολογησω δεν μου ανοιγει το πληκτρολογιο θα ηθελα να με βοηθησεται για την επιλυση του προβληματος.

ευχαριστω!
      Αυτό το εμφάνισε ξαφνικά ή εξαρχής δεν σου βγαίνει πληκτρολόγιο για να γράψεις κάτι ? Μήπως παίρνεις και κάποιο σχετικό μήνυμα σφάλματος ?
    • Διαφήμιση
    • Μάλιστα, έχεις (μάλλον) το γνωστό πρόβλημα που κρασάρει το πληκτρολόγιο. Την λύση την έχω γράψει αρκετές φορές:

Θα κατεβάσεις το SwiftKey από εδώ (πατάς το μπλε κουμπί). Θα συνδέσεις το τηλέφωνο με το PC και θα επιλέξεις λειτουργία MTP. Πετάς το apk που κατέβασες κάπου μέσα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής και μέσα από τον explorer/file manager του κινητού (εφαρμογή: Αρχεία), το βρίσκεις, το πατάς και επιλέγεις εγκατάσταση. Αφού εγκατασταθεί χωρίς σφάλματα, στις Ρυθμίσεις της συσκευής πας γλώσσα και εισαγωγή και επιλέγεις το SwiftKey ως προεπιλογή πληκτρολογίου και όχι το Google Keyboard (αν υπάρχει). Λογικά τώρα θα πρέπει να μπορείς να γράφεις με το νέο πληκτρολόγιο χωρίς force close, οπότε και σετάρεις τα πάντα, το κάνεις αναβάθμιση στην νέα έκδοση (αν θες) κτλ.