χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη. Μιας και ηταν μερες χαλαρωσης ειπα να ασχοληθω με το κινητο και να το κανω μια αναβαθμιση, ελα ομως που δεν προσεξα οτι δεν ειχε αρκετη μπαταρια και τωρα το μονο που κανει εινα να μπαινει σε fastboot mode και οταν δεν ειναι σε fastboot να αναβοσβηνει το κοκκινο led οταν το συνδεω με καλωδιο. Κατεβασα διαφορες fastboot rom αλλα οταν παω να το φλασαρω μεσω υπολογιστη μου βγαζει μυνηματα οτι δεν μπορει να βρει το flash_all_storage.bat οποτε κανω μετονομασια στο φακελο της rom και στα δυο αρχεια (bat και sh)για να τα βλεπει. Αφου τα βλεπει και παει να ξεκινησει μου πεατει αλλο μυνημα error: Missmatching image and device. Μπορει καποιος να βοηθησει?
Hard brick
-
-
Αρχικά φόρτισε το κινητό καλά σε πρίζα τοίχου. Είχες ξεκλειδώσει τον bootloader; Ποια ρομ είχες και ποιά πήγες να περάσεις;
-
Διορθώστε το "Mismatching image and device error" κατά το φλασάρισμα μιας Fastboot Rom σε όλα τα Xiaomi
Δες αυτά που σου λέει ο Γιώργος, για το mismatching πάντως υπάρχει λύση. -
καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση στο προβλημα μου. Τον bootloader τον ειχα ξεκλειδωμενο απο παλαιοτερη αναβαθμιση που ειχα κανει. Αυτη τη στιγμη βλεπω το λαγουδακι. Ειχα το miui 7 και πηγα να το κανω αναβαθμιση σε 8, αφου περασα την τελευταια 8αρα του site ειδα οτι δεν δουλευαν οι ρυθμισεις και το αποτυπωμα οποτε ειπα να ξαναγυρισω σε 7αρα. buckup δεν ειχα παρει επειδη το κουμπι της αναβαθμισης πατηθηκε καταλαθος οποτε δεν ειχε πισωγυρισμα. αφουγυρισα σε 7αρα μου εβγαζε μνμ οτι η ευερεση συσκευης τερματιζονταν και δεν συνδεονταν με τον mi account.Μετα απο πολλες προσπαθειες ειπα να περασω την kate μηπως λυνοτανε τα προβληματα που παρουσιαζονταν με την 8αρα kenzo και απο εκει και περα τα πραμματα ειναι οπως τα περιεγραψα πιο πανω
-
Δεν ξεκινάμε εκ νέου από το ποια συσκευή έχεις ?
Απ' ότι κατάλαβα έχεις βάλει μέχρι και ρομ από άλλες συσκευές -
Ο/H theolk έγραψε:
καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση στο προβλημα μου. Τον bootloader τον ειχα ξεκλειδωμενο απο παλαιοτερη αναβαθμιση που ειχα κανει. Αυτη τη στιγμη βλεπω το λαγουδακι. Ειχα το miui 7 και πηγα να το κανω αναβαθμιση σε 8, αφου περασα την τελευταια 8αρα του site ειδα οτι δεν δουλευαν οι ρυθμισεις και το αποτυπωμα οποτε ειπα να ξαναγυρισω σε 7αρα. buckup δεν ειχα παρει επειδη το κουμπι της αναβαθμισης πατηθηκε καταλαθος οποτε δεν ειχε πισωγυρισμα. αφουγυρισα σε 7αρα μου εβγαζε μνμ οτι η ευερεση συσκευης τερματιζονταν και δεν συνδεονταν με τον mi account.Μετα απο πολλες προσπαθειες ειπα να περασω την kate μηπως λυνοτανε τα προβληματα που παρουσιαζονταν με την 8αρα kenzo και απο εκει και περα τα πραμματα ειναι οπως τα περιεγραψα πιο πανω
-
δοκιμασα και αυτο που προτεινε ο makis1024 και τωρα μου πεταξε αλλο error. critical partition flashing is not allowed
-
-
επειδη οντως ειμαι στο γραφειο αυτη τη στιγμη και τα χερια τα εχω σηκωσει εδω και ωρες, μολις παω σπιτι και παρω το κουτι στα χερια μου θα σου πω ακριβως το νουμερο. Το κινητο παντως ειναι το 3/32 με qualcom
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα