Καλησπέρα σας. Έχω το Mi5 (gemini) και προσφατα έκανα wipe data επειδη είχα ένα θεμα με το google account (ενω το εσβησα προσπαθησα να το ξαναβάλω αλλα τιποτα). Κάνοντας το φορματ όμως με εβαλε στην κινεζικη ρομ stable αντι για την αγγλικη που είχα. Χωρίς εγκατεστημενο play store κτλ. Απο οδηγους που ειδα δε καταφερα να περασω το play store και γενικοτερα το google account με επιτυχια (προς το παρων την βγάζω με το apkpure). Το ερώτημά μου είναι το εξής: βάζοντας την αγγλικη stable θα έχει μεσα ήδη το play store σιγουρα? Κι αν ναι πως μπορώ να την βάλω ενω έχω ηδη την κινεζικη αντιστοιχη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΣ 1 έχω ξεκλειδωμένο το bootloader.
ΥΣ 2 στο φορουμ υπάρχουν πολλοι οδηγοι (και μπραβο για την καλη δουλεια σας) αλλα επειδη δεν ειμαι σχετικος και μπορει να χρησιμοποιησω τον λαθος οδηγο ρωταω εσας να με παραπέμψετε στον σωστό!
xiaomi-miui.gr/community/index…com-android-settings-png/
ΥΣ 1 έχω ξεκλειδωμένο το bootloader.
ΥΣ 2 στο φορουμ υπάρχουν πολλοι οδηγοι (και μπραβο για την καλη δουλεια σας) αλλα επειδη δεν ειμαι σχετικος και μπορει να χρησιμοποιησω τον λαθος οδηγο ρωταω εσας να με παραπέμψετε στον σωστό!
xiaomi-miui.gr/community/index…com-android-settings-png/