1 Πρόβλημα με τις ειδοποιησεις Απρ 27th 2017, 9:35pm Όταν πάω να δω τις ειδοποιήσεις μου βγάζει αυτό.
2 Απρ 27th 2017, 10:14pm έχουν αλλάξει η ρυθμίσεις της ψηφοφορίας, ήταν μόνο για το Redmi Note 4X Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
4 Απρ 27th 2017, 10:25pm Λάθος μου, νόμιζα ότι ήταν στο από πάνω Θα το δουν οι @MIUI_ART, @Bodai, @dnomikos Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
6 Απρ 27th 2017, 11:34pm Υπάρχει ένα BUG στην εφαρμογή του Παζαριού που χτυπάει κατά διαστήματα στις ειδοποιήσεις. Έχουμε κάνει ήδη αναφορά στον Developer της εφαρμογής και περιμένουμε απάντηση και Fix. Ευτυχώς τελευταία είναι ελάχιστες οι φορές που εμφανίζεται, αλλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να βρει την λύση του. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
7 Μάι 3rd 2017, 1:19am και το δικό μου έχει πρόβλημα με της ειδοποιήσεις και νόμιζα ότι δεν ανεβαίνουν νέες,ανοίγω την εφαρμογή και δεν τις δείχνει και ψάχνω.....