Διαφήμιση

Ερωτήσεις/Απορίες για 2 κινητά

• Ερωτήσεις/Απορίες για 2 κινητά

Γεια σας παιδιά,περιμένω να μπεί το δώρο γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα 2 κινητά και έχω κάποιες απορίες/ερωτήσεις.Τα κινητά είναι τα εξής :
      Faea F2S
      Xiaomi M2S

Ερωτήσεις: Τώρα, βλέπω ότι έχετε πολλά άρθρα για τα Xiaomi αλλά έψαξα στο google για το Faea και βρήκα μονο 1 άρθρο από ένα ελληνικό site που έγραφε για το F1S(το προηγούμενο μοντέλο).Το έχει αγοράσει κανεις το Faea F2S?Βλέπω ότι η διαφορες τους είναι μικρές.Αξίζει να το πάρω το F2S η να δώσω τα 50 ευρώ παραπάνω για το M2S?Ότι κινητό και να πάρο έχω βάλει μέσα την θήκη,το προστατευτικό οθόνης,φορτιστεί αυτοκινητου και bluetooth,όπως επίσης το coupon από αυτό το site και Shipping σε 9-16 μέρες.

Απορία: Βλέπω στο MeriMobiles ότι έχουν προσφορες σωστά?Ξέρουμε πότε θα τελειώσουν?Επίσης επειδή δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία online στο billing address βάζω την οδό κλπ με λατινικούς χαρακτήρες η με Ελληνικούς?

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και αν μου έρθει τίποτα άλλο θα σας το πω.

Ευχαριστώ Νίκος.
    • Ο/H NickAtsi έγραψε:

Γεια σας παιδιά,περιμένω να μπεί το δώρο γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα από τα 2 κινητά και έχω κάποιες απορίες/ερωτήσεις.Τα κινητά είναι τα εξής :
      Faea F2S
      Xiaomi M2S

Ερωτήσεις: Τώρα, βλέπω ότι έχετε πολλά άρθρα για τα Xiaomi αλλά έψαξα στο google για το Faea και βρήκα μονο 1 άρθρο από ένα ελληνικό site που έγραφε για το F1S(το προηγούμενο μοντέλο).Το έχει αγοράσει κανεις το Faea F2S?Βλέπω ότι η διαφορες τους είναι μικρές.Αξίζει να το πάρω το F2S η να δώσω τα 50 ευρώ παραπάνω για το M2S?Ότι κινητό και να πάρο έχω βάλει μέσα την θήκη,το προστατευτικό οθόνης,φορτιστεί αυτοκινητου και bluetooth,όπως επίσης το coupon από αυτό το site και Shipping σε 9-16 μέρες.

Απορία: Βλέπω στο MeriMobiles ότι έχουν προσφορες σωστά?Ξέρουμε πότε θα τελειώσουν?Επίσης επειδή δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία online στο billing address βάζω την οδό κλπ με λατινικούς χαρακτήρες η με Ελληνικούς?

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν και αν μου έρθει τίποτα άλλο θα σας το πω.

Ευχαριστώ Νίκος.

Αμερόληπτη απάντηση λίγο δύσκολο να πάρεις εδώ μέσα μια και όλοι είναι κολλημένοι με τα κινητά της Xiaomi. :D
      Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως συγκρίνεις δύο τελείως διαφορετικές συσκευές σε χαρακτηριστικά.
      Αν σε ενδιαφέρει η 5αρα οθόνη πάω πάσο (αν και εκεί πλέον με το MI3 και πάλι δεν θα προτιμούσα την άλλη συσκευή), διαφορετικά
      η άποψή μου είναι πως το MI2S είναι ουσιαστικά "έτη φωτός" μπροστά...

Όσον αφορά τις όποιες παραγγελίες κάνεις από το εξωτερικό, εννοείται πως δεν ρισκάρεις να γράψουν κάτι λάθος (Κινέζοι είναι αυτοί)
      οπότε πάντα χρησιμοποιείς λατινικούς χαρακτήρες...