Καλησπερα παιδες , ειμαι καινουργιος εδω , να σας πω ενα μπραβο για τη δουλεια διαβασα αρκετα , οτι χρειαζεται καποιος πραγματικα το βρισκει εδω μεσα.
Τωρα κατι που φταιω εγω που δεν καταλαβα
εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε πολυ γρηγορα η απαντηση οτι μπορω να ξεκλειδωσω μολις ομως το πηγα σε fastboot και πατησα unlock μου λεει να περιμενω καμποσες ωρες , δεν καταλαβαινω θα περιμενω μεν αλλα μηπως πρεπει να κανω καποιες αλλες κινησεις οσο περιμενω να μην χρειαστει παλι αναμονη? 2ον στα Developer options του κινητου , εχω το redmi note 4 εχει την επιλογη Mi unlock status που μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο και απο πανω εχει το OEM unlocking που απο οσο ξερω ξεκλειδωνει το bootloader, το οποιο αυτο μπορω να το επιλεξω και να το ανοιξω στην ουσια, οποτε τα εχω λιγο χασει , τι γινεται οταν ενεργοποιησω το ΟΕΜ unlocking ??? και αν αυτο ξεκλειδωνει το bootloader γιατι περιμενω ακομα 2 μερες για να μπορεσω να τρεξω το unlock tool.
Ευχαριστω , εριξα μια ματια αλλα αυτο το κομματι δεν το καταλαβα γιαυτο το βαζω ως ερωτηση.
Τωρα κατι που φταιω εγω που δεν καταλαβα

Ευχαριστω , εριξα μια ματια αλλα αυτο το κομματι δεν το καταλαβα γιαυτο το βαζω ως ερωτηση.