Διαφήμιση

Rom για Redmi Note 2 [SOLVED]

• Rom για Redmi Note 2 [SOLVED]

Μάλλον εδώ έπρεπε να ανοίξω το θέμα μου και όχι εδώ που το άνοιξα. Παρακαλώ κάποιος μοντ να σβήσει το παλιό.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα Redmi note 2 και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια καλύτερη Rom απο αυτή που είχε εξαρχής.

Τώρα έχω αυτό στην φώτο

Θέλω να αλλάξω γιατί έχει αρχίσει και ψιλοσέρνεται και αν γίνεται να μπορώ να περνάω τα παιχνίδια και τις εφαρμογές στην SD.

Επειδή δεν ξέρω καλά Αγγλικά και ούτε τις ορολογίες (δεν είναι οτι βαριέμαι να γκουγκλάρω, το έκανα αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα) , σας παρακαλώ αν κάποιος δεν βαριέται και μπορεί να βοηθήσει, να μου γράψει τα βήματα με λινκ.

π.χ.
      α) πρέπει πρώτα να κάνεις αυτό (λινκ προς οδηγό)
      β) να κατεβάσεις αυτό (λινκ προς ρομ)
      γ) και μετά αυτό (λινκ προς οδηγό)

Σας ευχαριστώ
    • Φτανουν αυτά για το note 2.
      Ζήση δώσε οδηγιες

• Διαφήμιση
    • Τι άλλες οδηγίες βρε να δώσω; Κάνει factory reset μετά έχει ρομ εσωτερική μνήμη ή sd αφου κάνει advanced wipe data, cache, dalvik φλασάρει ρομ και έτοιμος. Α στο τέλος εγώ ξανακάνω και wipe/dalvik cache. Γιώργο επιβεβαιώνεις; [Ενημέρωση 23/4/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Το note 2 ούτως ή άλλως δεν έρχοταν ξεκλείδωτο από την μάνα του;
    • Αααα ωραία. Δηλαδή αν ακολουθήσω τον πρώτο οδηγό και περάσω το Twrp, μετά περνάω από εκεί την ρομ που έχω κατεβάσει στο κινητό, όπως φλασαρα παλιά και το samsung note ε? Απλά νόμιζα μήπως πρέπει να περάσω εφαρμογές στον υπολογιστή κλπ.

Θα δοκιμάσω αυριο γιατί δουλεύω σε λίγο και θα σας πω. Ευχαριστώ!!!!

Υ.Γ. Με την εγκατάσταση του TWRP και της νέας ΡΟΜ, σημαίνει οτι το κινητό έχει γίνει και Root? Γιατί θέλω να περάσω κάτι app που μπορώ να αποθηκεύω παιχνίδια και εφαρμογές στην SD.
    • Όταν είχα το Redmi Note 2, αυτόν τον οδηγό ακολουθούσε. Την τρίτη περίπτωση κοίτα
      TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Ο/H gotham έγραψε:

. Με την εγκατάσταση του TWRP και της νέας ΡΟΜ, σημαίνει οτι το κινητό έχει γίνει και Root? Γιατί θέλω να περάσω κάτι app που μπορώ να αποθηκεύω παιχνίδια και εφαρμογές στην SD.
      Μετά το φλας της ρομ θα βρεις στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σου 2 αρχεία..
      Το supersu και το magisk.
      ΄Αν φλασάρεις κάποιος από αυτά όπως την ρομ το τηλέφωνο σου "θα έχει γίνει ρουτ"

• Διαφήμιση