Γεια σας παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και κάτι μηνες.εχω το redmi note 2 prime και μόλις η μπαταρία του φτάνει από το 60 % και κάτω κλείνει ξαφνικά μόνο του χωρίς λόγο άλλες φορές και δύο και τρεις φορές συνεχόμενα χωρίς λογο.του πήρα και καινούργια μπαταρία μήπως έφταιγε αλλά συνεχίζει το ίδιο.rom έχω xtrv beta1 7.3.16 beta .έχω αλλάξει rom του έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση από fastboot,του έχω βάλει official rom .τον τελευταίο καιρό του έχω βάλει αυτή που είπα παραπάνω αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.κανω την εγκατάσταση όπως τη λέει ο οδηγός αλλά τίποτα.οποιος μπορεί ας βοηθήσει.ευχαριστω
Ξαφνικο κλείσιμο Redmi 2 note prime
-
-
δοκιμασες καλιμπραρισμα μπαταριας; υπαρχει οδηγος εδω μεσα. αν δεν πετυχει, βαλε την τελευταια xtrv stable και δουλεψε το καμμια βδομαδα μπας και στρωσει,χωρις ν αλλαζεις μπαταρια ενδιαμεσα,γιατι μαλλον <μπερδευεται> το τηλεφωνο και κανει αλλα αντ αλλων.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
τωρα του έβαλα την μπαταρία που είχε γιατί με τη καινούργια τρελάθηκε στο κλείσιμο.το καλιμπραρισμα που λες δεν το έχω κάνει θα ψάξω να βρω τον οδηγό και θα το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός μπας και σταματησει.ευχαριστω πάντως.
-
αν θυμαμαι καλα, η διαδικασια ειναι η εξης:δουλευεις το κινητο μεχρι να αδειασει η μπαταρια και να κλεισει μονο του, το ξανανοιγεις και οτι ποσοστο και να σου δειξει, συνεχιζεις να το δουλευεις μεχρι να ξανακλεισει και να μην ανοιγει. μετα, βγαζεις την μπαταρια για κανα-δυο λεπτα, την ξαναβαζειςκαι το φορτιζεις εως 100%.μολις φτασει 100%,βγαζεις-βαζεις μπαταρια και με power+volume up μπαινεις twrp, πας advanced-file manager-/data-/system και βρισκεις ενα αρχειο με ονομασια batterystats. bin πατας επανω του και στις επιλογες που θα βγαλει επιλεγεις delete και σερνεις το βελακι για να το διαγραψει. μετα πας στο αρχικο μενου του twrp και κανεις reboot system και ξαναφορτιζεις. μετα το 100% το αφηνεις καμμια ωριτσα παραπανω κι εισαι ετοιμος. αν εχω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
εκανα καλιμπραρισμα και έχει δύο μέρες δεν μου έχει κάνει τίποτα ακόμη,ελπίζω να είμαι τυχερός και διορθώθηκε το θεμα.εαν όχι χτυπάω ξύλο θα δοκιμάσω αυτό με το twrp.ελπιζω να μην χρειαστεί.ευχαριστω πάντως για τη βοήθεια παιδιά να είστε καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0