1 Xiaomi redmi 4 Προβληματα με Sms Μάι 3rd 2017, 6:43pm den mporw na stilw minimata mou vgazei sinexeia fail..
2 Μάι 3rd 2017, 7:21pm Θα σε παρακαλούσαμε να μην γράφεις με greeklish, απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Τι εννοείς όταν λες ότι δεν μπορείς να στείλεις μηνύματα ? Μία φώτο από το μήνυμα λάθους ? Επίσης ανέβασε και μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε την ρομ που έχεις Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
3 Μάι 3rd 2017, 7:35pm π.χ.) πηγα να δω το υπολοιπο μου χθες και οποτε εστελνα το μνμ απλα μου εγραφε fail εχω δει αρκετα video αλλα δεν βγαζω ακρη Images Screenshot_2017-05-03-19-28-31-105_com.android.settings.png 103,29 kB, 720×1.280, viewed 122 times
4 Μάι 3rd 2017, 7:40pm Η ρομ που έχεις είναι unofficial-πειραγμένη, πολύ πιθανό το πρόβλημα να προέρχεται από εκεί. Κάνε αυτόν το έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και κάνε και αυτή την αίτηση να υπάρχει ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Αν έχει ήδη mi account πας απευθείας να κάνεις την αίτηση. Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
5 Μάι 3rd 2017, 7:50pm μπλεκει πολυ το πραγμα, δυστυχως δεν γνωριζω πως να κανω τα περισσοτερα αλλα θα προσπαθισω σε ευχαριστω παντος για το χρονο σου και για τις απαντησεις
6 Μάι 4th 2017, 6:32am Καλημέρα. Από που αγόρασες το κινητό; Μεταφέρθηκε στην κατηγορία του prada Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!