Διαφήμιση

Προβλημα με Δικτυο ?

• Προβλημα με Δικτυο ?

Καλησπερα σε ολους,καταρχην συγχαρητηρια για την σελιδα-κοινοτητα σας. Προσφατα αγορασα το πρωτο μου xiaomi, ενα redmi note 3 32/3 Ελληνικης αντιπροσωπειας.Δεν το εχω πειραξει (ροοτ κλπ) , το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιξω τα δεδομενα καταρχην απο εκει που δειχνει οτι εχει καλυψη και στις 2 sim 4G πχ γυρναει σε E η κανει συνεχεια σκαπανεβασματα μια χανοντας το σημα εντελως και μια πιανοντας Η+ , δοκιμασα να γυρισω τα δεδομενα και με τις δυo καρτες (cosmote και wind) και δεν αλλαξε κατι, να συμπληρωσω οτι το κανει σε περιοχες που με το προηγουμενο τηλ και τις ιδιες καρτες το σημα ηταν σταθερο και πηγαινε σφαιρα ...
      Επισης 3 φορες σε διαστημα 10 ημερων που το εχω ( μεσα σε θηκη ) και παω να το χρησιμοποιησω μοιαζει σαν να εχει κανει επανεκινηση και μου ζηταει τα pin των καρτων .
      Μπορει καποιος να με βοηθησει ;

ΥΓ τρεχει την 8.1.3.0

ΥΓ μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω root το τηλ για να περασω το adaway ? Διαβασα τον οδηγο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν "επιασα" την διαδικασια και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια ...

ευχαριστω εκ των προτερων
    • Όσον αφορά τα προβλήματα που έχεις με τα Data και τα Restart, πρέπει να έχουν να κάνουν με κάποιο BUG της ROM (Global), που είναι μάλιστα και η μόνη διαθέσιμη τώρα.
      Είχε βγει κάποια στιγμή και η 8.2.3.0, την οποία όμως την ανακάλεσαν μετά την κυκλοφορία της.

Είναι θέμα ημερών πιστεύω να βγει η διορθωμένη Version επίσημα από την xiaomi, και θα σου έρθει ειδοποίηση ενημέρωσης.

Όσον αφορά το Root της συσκευής σου, αυτό είναι αδύνατον να γίνει χωρίς να κάνεις unlock τον bootloader, και μπορεί να έχεις και προβλήματα κάλυψης της εγγύησης της συσκευής σου, καθώς η Infoquest που είναι ο επίσημος διανομέας (Όχι αντιπρόσωπος), δεν δέχεται παρεμβάσεις στις ROM...

Γνώμη μου είναι, μέχρι να βγει η νέα Version της ROM, να επιλέξεις ως προτιμώμενο δίκτυο το 3G, εκτός και δεν σε ενδιαφέρει το πρόβλημα της εγγύησης από την Infoquest και περάσεις κάποια από τις Ελληνικές Developer ROM, ώστε (πέρα από το ROOT) να μπορέσεις να έχεις και τα επιπλέον καλούδια που προσφέρει αυτή. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Χαιρετω την παρεα.
      Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα μιας και εχω παρομοια προβληματα συνδεσης, εχω και εγω την kate εκδοση με την τελευταια stable 8.2.4.0.
      παρατειρω λοιπον στις ιδιες περιοχες που κινουμε οτι ενω βλεπω 4G με cosmote οταν πραγματοποιω μια κληση αμμεσως το γυρναει σε 3G και φυσικα η ποιοτητα κλησης μειωνετε δραματικα ενω με την προηγουμενη rom δεν ειχα παρατηρησει κατι παρομοιο.Επισης πριν μερικες μερες ενω εδειχνε οτι ειχε σημα δεν μπορουσαν να με καλεσουν και εδειχνε κλειστο,εφτιαξε μετα απο επανεκκινηση.
      Αλλα προβληματα που παρατειρω ειναι οτι εκει που μιλαω ξαφνικα ο αλλος δεν με ακουει και μετα απο λιγο πεφτει η γραμμη και αυτο συμβαινει αρκτες φορες μεσα στη μερα.
    • Οι κλήσεις ούτως ή αλλιώς δεν γίνονται στο 4g. Το volte δεν είναι ενεργοποιημένο για τους πιο πολλούς ακόμα. Οπότε το fallback είναι νορμάλ από όσο γνωρίζω.
      Για τα άλλα: οι κάρτα σου είναι καινούργια; Μήπως κομμένη στο χέρι;
    • Ναι αλλα ειναι λογικο την ωρα που συνδεετε να αλλαζει σε 3G?Δεν το εκανε παλαιοτερα και θυμαμαι οταν το παρατηρουσα εγραφε 4G κατα τη διαρκεια της κλησης,τωρα πλεον οχι.Η καρτα ειναι ενος χρονου οσο και το τηλεφωνο και ηταν καινουρια και κομμενη με τον ειδικο κοφτη απο το καταστημα.
    • καλησπέρα!

Δεν εχω διαβάσει όλη τη συνομιλία σας καθώς δεν προλαβαίνω. Ξαφνικά σήμερα ενω το πρωί δούλευε κανονικά, πλεον δεν μπορει να συνδεθεί το κινητό μου μεσω mobile data. Το κακό ειναι οτι είμαι στην Αγγλία και χρειάζομαι άμεσα σύνδεση με δεδομένα. Κοίταξα και τα apn αλλά δεν έβγαλα άκρη.. Help.
    • Διαφήμιση
    • Φαίνεται. Έχεις μείνει λίγο πίσω στις αναβαθμίσεις. Παρόλα ταύτα δεν εξηγείται η διακοπή στα δεδομένα.
      Η κάρτα που έχεις είναι καινούργια; Είναι κομμένη με ψαλίδι;
    • Διαφήμιση
    • Αν έχεις τη δυνατότητα αντικατέστησε την αύριο και δοκίμασε πάλι. Αλλιώς δοκίμασε να διαγράψεις τις ρυθμίσεις σου για τα data και να τις ξαναπεράσεις. Και κάποια στιγμή να κάνεις και μια αναβάθμιση της ελληνική xtrv που έχεις, εύκολο είναι.