Καλησπερα σε ολους,καταρχην συγχαρητηρια για την σελιδα-κοινοτητα σας. Προσφατα αγορασα το πρωτο μου xiaomi, ενα redmi note 3 32/3 Ελληνικης αντιπροσωπειας.Δεν το εχω πειραξει (ροοτ κλπ) , το προβλημα μου ειναι οτι οταν ανοιξω τα δεδομενα καταρχην απο εκει που δειχνει οτι εχει καλυψη και στις 2 sim 4G πχ γυρναει σε E η κανει συνεχεια σκαπανεβασματα μια χανοντας το σημα εντελως και μια πιανοντας Η+ , δοκιμασα να γυρισω τα δεδομενα και με τις δυo καρτες (cosmote και wind) και δεν αλλαξε κατι, να συμπληρωσω οτι το κανει σε περιοχες που με το προηγουμενο τηλ και τις ιδιες καρτες το σημα ηταν σταθερο και πηγαινε σφαιρα ...
Επισης 3 φορες σε διαστημα 10 ημερων που το εχω ( μεσα σε θηκη ) και παω να το χρησιμοποιησω μοιαζει σαν να εχει κανει επανεκινηση και μου ζηταει τα pin των καρτων .
Μπορει καποιος να με βοηθησει ;
ΥΓ τρεχει την 8.1.3.0
ΥΓ μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω root το τηλ για να περασω το adaway ? Διαβασα τον οδηγο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν "επιασα" την διαδικασια και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια ...
ευχαριστω εκ των προτερων
Επισης 3 φορες σε διαστημα 10 ημερων που το εχω ( μεσα σε θηκη ) και παω να το χρησιμοποιησω μοιαζει σαν να εχει κανει επανεκινηση και μου ζηταει τα pin των καρτων .
Μπορει καποιος να με βοηθησει ;
ΥΓ τρεχει την 8.1.3.0
ΥΓ μπορει καποιος να με βοηθησει να κανω root το τηλ για να περασω το adaway ? Διαβασα τον οδηγο αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν "επιασα" την διαδικασια και φοβαμαι μην κανω καμια ζημια ...
ευχαριστω εκ των προτερων