Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι νέο μέλος και θέλω την βοήθειά σας γιατί πραγματικά έχω πελαγώσει. Αγόρασα πρόσφατα το Xiaomi Redmi 4 Pro και ενώ έχω πάθει πλάκα με τα καταπληκτικά του specs για την τιμή του, με τρελαίνει το γεγονός ότι δε μπορώ να το κάνω pair με bluetooth ούτε με OtG με Dualshock 3 ή 4 αλλά ούτε και με άλλα bluetooth controllers. Πιό συγκεκριμένα ετοιμάζω στην εταιρία μου Tenebra Studios ένα Ελληνικό VR Horror game για Google VR και πήρα το εν λόγω κινητό για development. Ενώ το κινητό βλέπει το Dualshock 4 και κάνει pair με αυτό, δεν δουλεύει κανένα κουμπί ή μοχλός του χειρηστηρίου. Εννοείται έχω δοκιμάσει το χειριστήριο σε ότι άλλο κινητό υπάρχει στην εταιρία και είναι οκ με όλα. Αγόρασα το VR headset της SBS από το Public το οποίο έχει και bluetooth controller, εδώ έχω άλλο θέμα. Το κινητό το βλέπει, κάνει pair, αλλά τα κουμπιά είναι ότι να ναι και έχει απερίγραπτα μεγάλο lag (πατάς ένα κουμπί στο χειριστήριο και κάνει πάνω από 2 δευτερόλεπτα να το κάνει register το κινητό και κατ'επέκταση το παιχνίδι μας). Εννοείται το ίδιο bluetooth controller δουλεύει τέλεια σε ότι άλλο κινητό το δοκίμασα. Να τονίσω επίσης ότι μόνο εγώ έχω xiaomi κινητό οπότε δεν ξέρω αν σε άλλα xiaomi κινητά παίζει, αν και προσφάτως που κάναμε demo το παιχνίδι σε μια έκθεση δοκίμασα και σε ένα Xiaomi Redmi 4 και πάλι είχα τα ίδια προβλήματα ενώ σε άλλα κινητά όλα οκ. Παρακαλώ βοηθήστε με να βγάλω μια άκρη αλλιώς το κινητό τσάμπα το αγόρασα. Είναι κρίμα γιατί το παιχνίδι τρέχει 60fps αλλά δυστυχώς δεν έχω τρόπο να έχω input από bluetooth controllers. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα, έχετε ακούσει κάποια λύση ή κάποιο γιατροσόφι να δοκιμάσω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο post!
I am rubber...you are glue...Oh that is so cliché...