Ερώτηση???
-
-
Δεν ξέρω αν μπορείς αλλά και να την πάρεις θα είναι δύσκολο να την περάσεις λόγου ότι είναι unofficial και όχι Official θα χρειαστείς ξεκλείδωμα bootloader αν είναι να κάνεις αυτό δεν περνάς την ελληνική που θέλει την ίδια διαδικασία
Redmi note3 pro -
Εχω ηδη την τελευταία ελληνική dev. Ειναι ξεκλείδωτος και ο bootloader. Απλα θέλω να δοκιμάσω ξανα την πρωτη ρομ γτι εχω θεμα με την μπαταρία.
-
-
Ο/H Alex_mpidis έγραψε:
Εχω ηδη την τελευταία ελληνική dev. Ειναι ξεκλείδωτος και ο bootloader. Απλα θέλω να δοκιμάσω ξανα την πρωτη ρομ γτι εχω θεμα με την μπαταρία.
Το πρόβλημα με την μπαταρία στο δημιούργησε η τελευταία rom η είχες και με άλλες εκδόσεις
Redmi note3 pro -
OffTopicειχα και με αλλες θεμα. Βασικά εχω κανει θεμα για την μπαταρία. Αυτο λου ρωταω γίνεται?
-
Βάλε την επίσημη αγγλοκινεζικη τύπου fastboot με το mi flash tool!!
Αυτή είναι η επίσημη που έχει η Xiaomi. Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να πάρεις τη ρομ που έχει ο φίλος σου από τη συσκευή του έτσι; -
Ακριβώς.
-
Δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό το σενάριο αλλά και εγώ που έχω ενα θέμα με τη φόρτιση πέρασα μια επίσημη Ρομ με το μι φλας.
-
Αν θες μπορείς να επιλέξεις έχει 3 η 4 βερσιόν να κατεβάσεις.
-
Στείλε μου λινκ αν μπορείς.
-
Δεν ξέρω αν μπορω να βάλω εδώ λινκ, γιατί δεν μπαινεις στο en-miui.com θα τα βρεις όλα εκεί!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0