[XTRV - AROMA] Άρχισε η διανομή των πρώτων XTRV ROM με AROMA Script.
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@Nelias μετά την αλλαγή του dpi, reboot έκανες?
-
@Nelias Μήπως το θέμα που χρησιμοποιείς δεν δουλεύει σε 5χ5; Μου έχουν τύχει τέτοια θέματα, ενώ με άλλα δουλεύει σωστά.
Δοκίμασε κάποιο άλλο θέμα. -
-
-
Αποτελεσματα εως τωρα με την αρομα ρομ για το RN2.
το battery drain δεν μειωθηκε.
οι θερμοκρασιες παραμενουν ως ειχαν με παρομοια περιπου χρηση κ ισως λιγο πιο πολυ τα δεδομενα ανοιχτα.
ενα και μοναδικο ανεξηγητο ριμπουτ.
η καμερα στο η ημερα μου του φουμπου κανει κατι περιεργα φλικερινγκ στο πρωτο φιλτρο.(δεν με πολυνοιαζει γιατι δεν το χρησιμοποιω αλλα το αναφερω.)
ΣΤΟ MESSENGER ομως δεν μου ανοιγει την εφαρμογη μεσα απο τις ειδοποιησεις ενω κατεβαζω μπαρα παταω πανω στην ειδοποιηση δεν την ανοιγει να διαβασω το μηνυμα και πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη απ την αρχη.
Επισης στο messenger δεν μου εμφανιζει την φουσκα της/των συνομιλιας/ων στην επιφανεια εργασιας.
το πληκτρολογιο εχει στρωσει και παταει κανονικα τα κουμπια(ισως ευθυνεται και η εκ νεου βαθμονομηση που του εκανα.)
το τζιπιες, το σημα και στις δυο καρτες, το bt, το fastcharge, τα ηχεια τα ακουστικα δουλευουν τελεια ως ωρας...
καποια ανεξηγητα κρασαρισματα αξια αναφορας στις εφαρμογες γενικ δεν υπηρξαν...
αυτα τα ολιγα ως τωρα... γνωριzουμε ποτε θ υπαρξει update?
=============== Ιουν 8th 2017, 12:52pm ===============
Αποτελεσματα εως τωρα με την αρομα ρομ για το RN2.
το battery drain δεν μειωθηκε.
οι θερμοκρασιες παραμενουν ως ειχαν με παρομοια περιπου χρηση κ ισως λιγο πιο πολυ τα δεδομενα ανοιχτα.
ενα και μοναδικο ανεξηγητο ριμπουτ.
η καμερα στο η ημερα μου του φουμπου κανει κατι περιεργα φλικερινγκ στο πρωτο φιλτρο.(δεν με πολυνοιαζει γιατι δεν το χρησιμοποιω αλλα το αναφερω.)
ΣΤΟ MESSENGER ομως δεν μου ανοιγει την εφαρμογη μεσα απο τις ειδοποιησεις ενω κατεβαζω μπαρα παταω πανω στην ειδοποιηση δεν την ανοιγει να διαβασω το μηνυμα και πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη απ την αρχη.
Επισης στο messenger δεν μου εμφανιζει την φουσκα της/των συνομιλιας/ων στην επιφανεια εργασιας.
το πληκτρολογιο εχει στρωσει και παταει κανονικα τα κουμπια(ισως ευθυνεται και η εκ νεου βαθμονομηση που του εκανα.)
το τζιπιες, το σημα και στις δυο καρτες, το bt, το fastcharge, τα ηχεια τα ακουστικα δουλευουν τελεια ως ωρας...
καποια ανεξηγητα κρασαρισματα αξια αναφορας στις εφαρμογες γενικ δεν υπηρξαν...
αυτα τα ολιγα ως τωρα... γνωριzουμε ποτε θ υπαρξει update?
Το θεματακι με το messenger λυθηκε.ηταν θεμα ρυθμισεων στην εφαρμογη και τις αδειες που παρεχουμε.
Να σημειωσω οτι η εγκατασταση της ROM εγινε τρεις φορες διοτι την πρωτη επελεξα το νεξους λοντσερ και χωρις φακτορι ρισετ και δεν ετρεχε καθολου.
τη δευτερη εγινε εγκατασταση με φακτορι ρισετ και παλι με επιλογη του νεξους λοντσερ και παλι δεν ετρεχε.
στην τριτη επελεξα το χιαομι λοντσερ και επελεξα και καποιες εφαρμογες να μην εγκατασταθουν...φλας με φακτορι ρισετ και δουλευει...!!!!
αλλα κρασαρουν οι εφαρμογες η μια πισω απο την αλλη.
ΚΙ ΕΤΣΙ... καταληξαμε στο τελευταιο φλασαρισμα μετα απο φακτορι ρισετ με τα προεπιλεγμενα και με ρουτ σουπεργιουζερ...
δουλευουν ολα...!!!
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΠΝΤΕΗΤ Η ΓΙΑ ΣΤΕΗΜΠΛ ΑΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? -
Καλα φίλε μου εσυ είσαι άτυχος!
-
-
-
H Αρίθμηση στις Developer ROM γίνεται με βάση την ημερομηνία...
ΠΧ 7.6.8 = (2017 Ιούνιος 6(ημερομηνία))
Η αρίθμηση στις Stable πάει με την ROM Version V8.5.2.0 = MIUI 8 έκδοση 5 διανομή 2 Patch 0
Οι Developer ROM είναι εβδομαδιαίες δοκιμαστικές ROM. Δοκιμάζουν διάφορες νέες λειτουργίες και ως εκ τούτου, ίσως έχουν αρκετά προβλήματα κατά διαστήματα.
Μόλις λοιπόν οι Developers στην Κίνα θεωρήσουν πως έχουν λύσει τα προβλήματα με τις αλλαγές που έχουν κάνει, τότε περνάνε τις αλλαγές αυτές στις Stable ROM και αλλάζουν Version.
Για παράδειγμά αυτά που βλέπουμε εμείς τώρα στην τρέχουσα έκδοση 7.6.10, θα τα ενσωματώσουν στην Stable διορθωμένα μετά από 1-2 μήνες, και θα την ονομάσουν Stable V8.5.3.0
Ελπίζω να κατάλαβες περίπου τι γίνεται... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H Αρίθμηση στις Developer ROM γίνεται με βάση την ημερομηνία...
ΠΧ 7.6.8 = (2017 Ιούνιος 6(ημερομηνία))
Η αρίθμηση στις Stable πάει με την ROM Version V8.5.2.0 = MIUI 8 έκδοση 5 διανομή 2 Patch 0
Οι Developer ROM είναι εβδομαδιαίες δοκιμαστικές ROM. Δοκιμάζουν διάφορες νέες λειτουργίες και ως εκ τούτου, ίσως έχουν αρκετά προβλήματα κατά διαστήματα.
Μόλις λοιπόν οι Developers στην Κίνα θεωρήσουν πως έχουν λύσει τα προβλήματα με τις αλλαγές που έχουν κάνει, τότε περνάνε τις αλλαγές αυτές στις Stable ROM και αλλάζουν Version.
Για παράδειγμά αυτά που βλέπουμε εμείς τώρα στην τρέχουσα έκδοση 7.6.10, θα τα ενσωματώσουν στην Stable διορθωμένα μετά από 1-2 μήνες, και θα την ονομάσουν Stable V8.5.3.0
Ελπίζω να κατάλαβες περίπου τι γίνεται...
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0