.
Redmi Note 4 - Πρόβλημα wifi
-
-
-
παει για service τελικά;
-
Πρώτα αυτό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Αν και με αυτό δεν δουλέψει, το βλέπουμε -
Δυστυχως ούτε αυτό δούλεψε.Εχω δοκιμάσει ακόμα και να αδειασω τελείως το κινητό με flash-download στο flash tools και πέρασα χειροκίνητα ρυθμίσεις imei και διορθώνοντας το nvram error.Δ ε λέει να βρει κανένα ασύρματο δικτυο
-
Δυστυχώς θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα για επιστροφή
-
Παιδιά με βασανίζει ένα πρόβλημα μεγάλο με το συγκεκριμένο κινητό.
Κατεβάζω κανονικά και όταν έχω ανοιχτό του Bluetooth η ταχύτητα πέφτει ακαριαία. Τι παίζει υπάρχει λύση;; -
Ο/H Giannhs Karapanagiotidis έγραψε:
Παιδιά με βασανίζει ένα πρόβλημα μεγάλο με το συγκεκριμένο κινητό.
Κατεβάζω κανονικά και όταν έχω ανοιχτό του Bluetooth η ταχύτητα πέφτει ακαριαία. Τι παίζει υπάρχει λύση;;
Τόσο το Wi-Fi όσο και το Bluetooth εκπέμπουν σήματα, κατά κύριο λόγο στη συχνότητα των 2.4Ghz, η οποία διαθέτει μόλις 13 κανάλια. Το Wi-Fi χρειάζεται ένα καθαρό κανάλι επικοινωνίας, προκειμένου να μεταδώσει πληροφορίες/data στη σωστή ταχύτητα. Αυτό που μπορεί να συμβεί, πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης, είναι ότι το BT και το Wi-Fi χρησιμοποιούν το ίδιο κανάλι επικοινωνίας, με τα γνωστά αποτελέσματα που παρατήρησες.
Τι μπορείς να κάνεις τώρα. Καταρχήν ΑΝ το router σου υποστηρίζει Wi-Fi σε συχνότητα διαφορετική των 2.4Ghz (πχ 5Ghz), τότε μπορείς να την ενεργοποιήσεις και εν συνεχεία από το κινητό θα πας Ρυθμίσεις-> Wi-Fi-> Προχωρημένες Ρυθμίσεις -> Συχνότητα μπάντας Wi-Fi και από αυτόματο το βάζεις 5Ghz μόνο. Λογικά πάντα αυτό θα πρέπει να σου λύσει το πρόβλημα. Προληπτικά θα μπορούσες επιπλέον να απενεργοποιήσεις και την 2.4Ghz μπάντα του Wi-Fi από το router, αν και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει την συνδεσιμότητα παλαιότερων συσκευών που δεν υποστηρίζουν κάτι άλλο.
Διαφορετικά (πχ αν το router σου ΔΕΝ διαθέτει 5Ghz μπάντα) θα πρέπει να πας πάλι στο router, στις ρυθμίσεις του Wireless Wi-Fi adapter και να αλλάξεις το "Control Channel", πχ αν είναι στο αυτόματο ή στο 1, δοκίμασε να το βάλεις στο 2 ή στο 3.
Αυτά τα ολίγα από εμένα και καλή επιτυχία. -
Έχω δοκιμάσει όλα τα κανάλια φίλε μου το ίδιο έκανε. Αν και το είχα στο καθαρότερο κανάλι που βρήκα και ήταν το 7.
Εκανα παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest τον xiaomi router 3 για επένδυση και να φτιαχτεί ελπίζω το πρόβλημα....
Θα ενημερώσω άμα έρθει να πωωω διαφορά.... -
-
Δεν υποστηρίζεται η 5GHz
Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications
Edit: τελικά έκανα λαθος φίλε @charlie2alpha έχεις δίκιο και υποστηρίζει 5GHz. -
Το Redmi Note 4 υποστηρίζει Wi-Fi στα 5 GHz αλλά όχι 802.11ac, χρησιμοποιεί το παλιότερο 802.11n και συνδέεται με μέγιστη ταχύτητα τα 150 Mbit.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα