Παιδες καλημερα και χρονια πολλα σε οσους οσες γιορταζουν! Το προβλημα που εχω ειναι οτι ξαφνικα εξαφανιζεται η μια sim και φτιαχνει μονο μετα απο restart. Και οι 2 καρτες που του εχω ειναι wind. Η μια συμβολαιο κανονικα που μου εχει δωσει η εταιρεια που δουλευω και η αλλη Free to go καρτοκινητο απο wind για προσωπικη χρηση. Μηπως εχει σχεση οτι και οι 2 καρτες ειναι απο την ιδια εταιρεια δηλαδη τη wind;;;; Εχω δοκιμασει να τις αλλαξω θεση αλλα παλι τα ιδια μου εκανε...
Εξαφανιση καρτας sim!!!
-
-
Με την Wind μίλησες μήπως έχουν πρόβλημα δικτύου στην περιοχή που είσαι ?
-
Επειδη ειμαι πωλητης δεν εχω σταθερη περιοχη! Οποτε αυτο δεν γινεται καπου συγκεκριμενα. Τη μια μερα μπορει να γινει Καλλιθεα και μετα απο 3 μερες στο Καματερο και μετ απο μια βδομαδα Μαρουσι. Δεν το κανει καθε μερα αλλα 4-5 φορες το μηνα!
-
-
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με δυο καρτες Wind F2G. Μου πεταει κυριως την 2η sim αλλα εχει συμβει να χασω και τις δυο μαζι. Δε εχει σχεση με το σημα, απλα εξαφανιζεται η sim και θελει ή επανεκινηση ή βγαλσιμο-βαλσιμο του sim tray. Ειναι αγορασμενο απο Κωτσο αριθμος μοντελου 2015161. εχει παει σερβις και επεστρεψε χωρις να γινει τιποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0