παίδες, γεια χαρά ντάν, ψάχνω για το πιο φτηνό της Xiaomi Android tv box, προσφορά δηλαδή, έπεσε σε κανενός την αντίληψη σήμερα, χθες, πουθενά για Ευρώπη εννοείται;
χρησιμοποιώ το kodi, και λόγο κενό ασφαλείας στις εκδόσεις κάτω των 17, θέλουν αλλαγή.
Γράφουν, όσοι είχαν πάρει φτηνά players, θα πρέπει να τα αλλάξουν και δυστυχώς είμαι μέσα σε αυτούς.
Όχι όμως γιατί ήταν φτηνός, γιατί αυτό τσέπη μου το ξέρει, αλλά επειδή είμαι εγώ δεν έπραξα σωστά, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ και δεν μπορούμε να το σηκώσουμε...
Δεν είμαι θυμωμένος, οργισμένος είμαι γιατί έδωσα τότε €160 για να πάρω το minix neo x8-h plus και δεν πήραμε, ούτε μια αναβάθμιση ρε, ρε μια μία ρε, λες και media player παίρνεις κάθε 3/4 χρόνια, δεν έχεις τι να τα κάνεις τα λεφτά και λες θα πάρω έναν media player....
Λες ναν πειράζει φραπές που πίνω;
Ευχαριστώ πολύ εκτων προτέρων παιδιά
χρησιμοποιώ το kodi, και λόγο κενό ασφαλείας στις εκδόσεις κάτω των 17, θέλουν αλλαγή.
Γράφουν, όσοι είχαν πάρει φτηνά players, θα πρέπει να τα αλλάξουν και δυστυχώς είμαι μέσα σε αυτούς.
Όχι όμως γιατί ήταν φτηνός, γιατί αυτό τσέπη μου το ξέρει, αλλά επειδή είμαι εγώ δεν έπραξα σωστά, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ και δεν μπορούμε να το σηκώσουμε...
Δεν είμαι θυμωμένος, οργισμένος είμαι γιατί έδωσα τότε €160 για να πάρω το minix neo x8-h plus και δεν πήραμε, ούτε μια αναβάθμιση ρε, ρε μια μία ρε, λες και media player παίρνεις κάθε 3/4 χρόνια, δεν έχεις τι να τα κάνεις τα λεφτά και λες θα πάρω έναν media player....
Λες ναν πειράζει φραπές που πίνω;
Ευχαριστώ πολύ εκτων προτέρων παιδιά
Η Ελληνική κοινότητα και τα μέλη της, όλα τα λεφτά! Είστε φοβεροί!
Είμαι εντυπωσιασμένος και σας ευχαριστώ πολύ!
Με σεβασμό προς την κοινότητα!
Phone: Oneplus One - Router: Xiaomi mini wifi
Είμαι εντυπωσιασμένος και σας ευχαριστώ πολύ!
Με σεβασμό προς την κοινότητα!
Phone: Oneplus One - Router: Xiaomi mini wifi