καλημερα......ειμαι κατοχος ενος xiaomi note 4 .το κινητό είναι τρομερό.αλλα έχω θέμα με τη γλώσσα ή.όταν το παρήγγειλα από e-shop δεν πρόσεξα ότι δεν υποστηρίζει Ελληνικά... κ από τεχνολογία είμαι λίγο ανίδεος.....ποιος μπορεί να με διαφωτίσει πως θα κατεβάσω την ελληνική ρομ
Αλλαγή γλωσσας [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Καλημέρα. Θα βοηθούσε ιδιαίτερα αν ανέβαζες μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο, να δούμε τι rom έχει το κινητό σου.
-
=============== Μαι 26th 2017, 8:08am ===============
δεν ξέρω πως ανεβάζω screen shot εδώ έχεις fb να σου στείλω εκεί; Το δικό μου είναι kostantis markou -
Καλύτερα εδώ.
Κατέβασε το μενου ρυθμίσεων σύρωντας το δάκτυλο προς τα κάτω και επίλεξε το εικονίδιο "Στιγμιότυπο" Θα αποθηκευτεί μια εικόνα στο κινητό σου. Αυτήν ανέβασέ την εδώ μέσω της επιλογής "Συνημμένα" -
για πες μου φίλε
-
Σου είπα παραπάνω έναν τρόπο να ανεβάσεις φωτογραφία εδώ.
-
-
Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Γλώσσα και εισαγωγή. Δεν έχει την ελληνική γλώσσα εκεί; Αυτή η rom, έχει κανονικά ελληνική γλώσσα.
Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία -
κομπλε σε ευχαριστώ.αλλα ξέρεις πόσοι το χαμε ψάξει κ δεν την είχε λόγο τιμής......μήπως περαστικός μόνη της με κάποιο up date που κάνει κάθε βδομάδα;
-
Μπορεί αρχικά να είχε την 8.0.4.0 που δεν είχε ελληνικά και να τα πήρε με το update στη νεότερη. Μπορεί να μην ψάξατε καλα!
Οι Stable δεν παίρνουν ενημέρωση κάθε εβδομάδα, μόνο οι Developer. -
το ξεψαχνισαμε σου λέω.....κ φίλοι όπου έχουν xiaomi και δεν είχε.ασε που το λέγε κ στην περιγραφή στο e shop ότι δεν περιλαμβάνει ελληνική γλώσσα
-
Ο/H Kostantis Markou έγραψε:
ασε που το λέγε κ στην περιγραφή στο e shop ότι δεν περιλαμβάνει ελληνική γλώσσα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0