Γειά καί πάλι εχω ενα πρόβλημα με την eBay app, ( τελευταία εκδοση ) δούλευε καλά, αλλά τώρα κάνει σαν να μην βρίσκει internet δεν μπορώ να υπολογίσω πότε αρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα, εχει μήπως κανείς το ιδιο θέμα?
Εχω nikel την τελευταία xtrv beta, δοκίμασα με 2 access point που εχω, με mobile data, εκανα clear cache, εβαλα 2 ποιό παλιές εκδόσεις, μετέφερα μέσω titanium την ιδια εφαρμογή από αλλο κινητό που δουλεύει με τα data μαζί, τι αλλο να κάνω δεν ξέρω εκτός καί αν κάτι παίζει με την rom.
Αν μπώ στο eBay μέσω broswer δουλεύει κανονικά.
Εχω τσεκάρει και τα δικαιώματα της εφαρμογής 2 εχει και είναι ΟΚ.
Υπ οψιν από το ιδιο wifi 2 tablet και αλλα 2 κινητά δεν εχουν πρόβλημα, ολα εχουν xposed, και adfree και σχεδόν τίς ιδιες εφαρμογές.
Πολύ τρελλό το βλέπω το πρόβλημα.
Εχω nikel την τελευταία xtrv beta, δοκίμασα με 2 access point που εχω, με mobile data, εκανα clear cache, εβαλα 2 ποιό παλιές εκδόσεις, μετέφερα μέσω titanium την ιδια εφαρμογή από αλλο κινητό που δουλεύει με τα data μαζί, τι αλλο να κάνω δεν ξέρω εκτός καί αν κάτι παίζει με την rom.
Αν μπώ στο eBay μέσω broswer δουλεύει κανονικά.
Εχω τσεκάρει και τα δικαιώματα της εφαρμογής 2 εχει και είναι ΟΚ.
Υπ οψιν από το ιδιο wifi 2 tablet και αλλα 2 κινητά δεν εχουν πρόβλημα, ολα εχουν xposed, και adfree και σχεδόν τίς ιδιες εφαρμογές.
Πολύ τρελλό το βλέπω το πρόβλημα.