Διαφήμιση

Δεν αλλάζουν κάποια εικονίδια εφαρμογών μετα το update τους

• Δεν αλλάζουν κάποια εικονίδια εφαρμογών μετα το update τους

Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με τον system launcher. Σε κάποιες εφάρμογες δε μου αλλάζει τα εικονίδια τους μετά το update τους π.χ.(shazam, imdb, booking.com, μtorrent και FIFA). δηλαδή μένουν σε παλιό εικονίδιο και όχι σε αυτο που έχει το playstore. Πιστεύω οτι είναι θέμα του system launcher γιατί με άλλον launcher δε το κάνει. Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλα δε καταφερα κάτι παραμόνο προσορινά μετά πάλι μόνο τους τα γύρνανε στην παλια εκδοση. Αυτά που έκανα είναι τα εξής. Καθαρισμο cache,χρησιμοποίηση των default εικονιδίων-θεμάτων, καθαρισμό του system launcher και forced stop αυτου. Κατάργηση εγκατάσταση των εφαρμογων και επανεγκατάσταση. Παρ'ολα αυτα δεν έχω καταφέρει κάτι. Δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα γιατί δεν εμποδιζει κάποια λειτουργία αλλά ειναι σπαστικό. Χρησιμοποιώ την official rom απο κίνα τελευταία εκδοση
    • Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα. Τι εννοώ, τώρα έχεις το default theme, δομασε να βάλεις κάποιο άλλο από κάποια άλλη συσκευή...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καταρχήν σε αυχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ούτε αυτό έκανε κάτι. Η έσχατη λύση είναι να φορτώσω από την αρχή την ρομ αλλά βαριέμαι την διαδικασία.Υπάρχει κάτι άλλο υπ'οψην;;;;
    • Διαφήμιση