Γεια σας, εχω το mi 5s με global stable rom 8.0.3.0 (GIGMIDI) και ενω προσπαθω να περασω τα παλια μου δεδομενα απο το παλιο μου κινητο δεν δουλευει.Μηπωσ ευθθνεται η rom για αυτο????Αυτη η rom δεν ειναι global stable????
ΕΡΩΤΗΣΗ NFC
-
-
Μπορείς να βάλεις μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο ? Σύμφωνα με αυτά που έγραψες, δεν δείχνει για official rom
-
-
Δεν έχει νεότερη από την 8.0.3.0, αλλά τα γράμματα που έγραψες δεν ταιριάζουν...οπότε καλύτερα μία φώτο
-
Τι εννοεισ δεν ταιριαζουν τα γραμματα???Επισης η global stable 8.2 δεν ειναι πιο πρασφατη????
=============== Ιουν 3rd 2017, 6:01pm ===============
Με συγχωρεις τα γραμματα ειναι GIGMIDI.Αλλα και παλι η global stable 8.2 δεν ειναι ποπ προσφατη???? -
-
Μερικά στοιχεία σχετικά με το nfc και το mi5s από έρευνα, δεν έχω το κινητό:
Ο αισθητήρας βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηλεφώνου κοντά στην κάμερα, οπότε αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάζεις και όχι γενικά όλη η πλάτη.
Στις ρυθμίσεις εκτός από το διακόπτη του nfc πρέπει να έχεις ανοιχτόν και αυτόν του beam.
Μπορείς να δοκιμάσεις ένα τεστ στο hardware, χτυπώντας μερικές φορές την έκδοση kernel στο "σχετικά με το τηλέφωνο" και επιλέγοντας το συγκεκριμένο αισθητήρα.
Υπάρχουν πολλές αναφορές για προβληματική λειτουργία ή και καθόλου. Βρήκα τουλάχιστον 2 αναφορές ότι σε κάποιους δουλεύει με συγκεκριμένες εκδόσεις rom, αλλά και σε αυτές τις περιπτώσεις όχι απροβλημάτιστα και όχι σε συνδιασμό με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που το υποστηρίζουν.
Υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές σχετικά, στις δηλώσεις bug.
Αν χρειάζεσαι τη δυνατότητα οπωσδήποτε, ίσως αξίζει να μπεις στη διαδικασία να ψαχτείς παραπέρα με τις εκδόσεις rom που σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ δούλεψε, αλλά πριν από αυτό καλό είναι να ανεβάσεις το screenshot από το "σχετικά με το τηλέφωνο" στις ρυθμίσεις, που σου ζητήθηκε παραπάνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα