Γεια σας μόλις έγινα κάτοχος αυτής της συσκευής με global rom και αντιμετώπισα 3 προβλήματα 1ον με το imei δεν μπορούσα να πάρω τηλεφωνά το οποίο το διόρθωσα άλλα ακόμα με πετάει ειδοποιήσεις για μη εντοπισμό του imei 2ον με την σύνδεση στο mi account κάνει κάποια λεπτά να ανοίξει λέγοντας ότι ελέγχει κάτι για την ασφάλεια και μόλις βάλω τα στοιχειά μου κολαει στον έλεγχο κωδικοί και 3ον δεν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου και δεν το αναγνωρίζει το mi pc suite προσπαθώ να ενεργοποιήσω το usb debuging άλλα μου ζητά σύνδεση με λογαριασμό mi
Xiaomi redmi note 4x 4gb/64bg mtk προβλημα με imei ,mi account,pc connection [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Για αρχή ανέβασε μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο. Μια φωτο με το σφάλμα ή τα σφάλματα θα βοηθούσε επίσης.
Μην ασχοληθείς με το Mi PC suite δεν συνεργάζεται με κινητά που έχουν Android 6.0. -
Το προβλημα με το pc το ελυσα ακολουθησα τον οδηγο σας για τους drivers
-
Έχεις το Redmi Note 4x αλλά την έκδοση nikel όχι την mido. Η ROM είναι επίσημη Global Stable. Όσον αφορά το πρόβλημα με το Mi Account, αυτό στο κάνει και αν επιλέξεις να μπεις με το mail σου και το password; Μήπως να καθαρίσεις τα δεδομένα της εφαρμογής και να προσπαθήσεις ξανά;
Το πρόβλημα με τα IMEI λύθηκε; -
Ναι λυθηκε το προβλημα με το imei και τελικα αυτο εφταιγε και για το mi account ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησης και την βοηθεια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0