Καλημέρα σας, έχω το Xiaomi mi R1D Router και το έχω συνδεμένο με καλώδιο lan πάνω στο modem της Cosmote vdsl 50άρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν είμαι συνδεμένος στο Router της Cosmote (wifi) πιάνω ταχύτητα 50mbps, όταν είμαι συνδεμένος στο wifi του R1D πιάνω μέχρι 30mbps... Υπάρχει καμιά ρύθμιση γι αυτό; ευχαριστώ.
Xiaomi mi R1D Router ταχύτητα ίντερνετ
-
-
Κατ' αρχάς την ταχύτητα που έχεις με το διαδίκτυο, δεν έχει καμία σχέση με τον Xiaomi router, αφού είναι router και όχι μόντεμ. Το μόντεμ που έχεις συνδέεται σε x ταχύτητα, την οποία την εκμεταλλεύεται ο ρούτερ της Xiaomi για το εσωτερικό σου δίκτυο. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα....
-
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Κατ' αρχάς την ταχύτητα που έχεις με το διαδίκτυο, δεν έχει καμία σχέση με τον Xiaomi router, αφού είναι router και όχι μόντεμ. Το μόντεμ που έχεις συνδέεται σε x ταχύτητα, την οποία την εκμεταλλεύεται ο ρούτερ της Xiaomi για το εσωτερικό σου δίκτυο. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα....
Πριν που είχα το απλό Xiaomi Mi wifi router και το είχα συνδεμένο με τον ίδιο τρόπο έπιανε 50mbps όταν ήμουν συνδεμένος στο wifi με το κινητό... Άρα τώρα τι διαφορά έχει; -
Ξαναλέω, την ταχύτητα που πιάνεις όταν συνδέεσαι στο διαδίκτυο, το σωστό είναι να την βλέπεις μόνο στο μόντεμ, όχι στον ρούτερ, γιατί μπορεί να έχει αποκλείσεις.
-
Κι εγώ ξανά λέω, ότι πριν με το απλό Xiaomi Router ήμουν στα 50mbps σταθερά. Τώρα με το R1D εδώ και 3 μήνες είμαι στα 30mbps σταθερά λες και είναι κλειδωμένο για κάποιο λόγο... 31mbps δεν πήγε ποτέ, άρα δεν είναι απόκλιση αλλά κάτι άλλο.. Π.χ αν έπιανα 45mbps η 47 η 40 κ.λ.π θα το έλεγα απόκλιση... Τέλος πάντων οκ θα τη βρω την άκρη.
-
το ιδιο προβλημα εχω και εγω.
φαινεται πως στα 2,4Ghz η ταχυτητα δεν παει πανω απο 28-30mbps, την ιδια στιγμη που με αλλο ρουτερ χτυπαει 45+
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0