1 Απωλεια play store [SOLVED] Ιουν 6th 2017, 9:09pm Καλησπερα,εχω το xiaomi redmi note 3 pro.Χαθηκε το play store.τι κανω?
2 Ιουν 6th 2017, 9:11pm Καλώς ήρθες Το πιθανότερο είναι να χάθηκε το shortcut. Δοκίμασε στο search να το ψάξεις και αν δεις την εφαρμογή την βάζεις ξανά στην επιφάνεια. Πώς θα βάλω drivers στον υπολογιστή; Έχω κλειδωμένο bootloader; Ξεκλείδωμα του bootloader Πού θα βρω twrp και πώς θα το περάσω;
3 Ιουν 7th 2017, 10:12am Ανέβασε αν μπορείς και μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη ROM που έχει το κινητό. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
4 Ιουν 7th 2017, 10:36am κλεβω απάντηση του @venioni... Κάνε μια εκκαθάριση cache στο app του miui launcher.... Αλλιώς κατέβασε apk
5 RE: Απωλεια play store Ιουν 7th 2017, 12:07pm Ο/H papadim47 έγραψε: Καλησπερα,εχω το xiaomi redmi note 3 pro.Χαθηκε το play store.τι κανω? Κανε εκκαθάριση δεδομενων και εκκαθαριση προσωρινής μνήμης του miui launcher και θα εμφανιστεί ξανά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk