Στις official developer έχει προστεθεί η λειτουργία για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜια χαρά ελληνικά υποστηρίζουν τα SMS και στο kenzo και στο mido. Εσύ μιλάς για υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Έχει αναφερθεί ξανά αυτό το θέμα και αν δεν με απατά η μνήμη μου, τέτοιου είδους υποστήριξη έχει δώσει μεν η Xiaomi αλλά στο MIUI 8.3 και όχι στο MIUI 8.2 (ακόμα). Κοινώς υποστήριξη για SMS 160 χαρακτήρων από τη "μαμά" ROM υφίσταται, μέχρι στιγμής, στις Developer ROM. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο @dnomikos.Ο/H gplat έγραψε:
Σόρυ κιόλας αν είμαι λάθος, αλλά με 2 Xiaomi (Redmi Note 3 Pro-kenzo/Redmi Note 4x) που έχω εμπειρία, δεν υποστηρίζουν τα Ελληνικά στα μηνύματα με Official Global Stable.
Τι εννοώ: ότι ναι μεν γράφεις Ελληνικά, αλλά με λίγους χαρακτήρες, κάπου 60, αν γράψω περισσότερους χρεώνομαι 2 SMS.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά νομίζω καλό είναι να ανφερθεί.
Σε όλα τα υπόλοιπα (γλώσσα εμφάνισης, γλώσσα εισαγωγής), υποστηρίζονται κανονικά τα Ελληνικά.
ΥΓ. Γνωρίζω πως αν περάσω κάποια ROM του φόρουμ () διορθώνεται, αλλά μιλάω για το τι υποστηρίζεται με την επίσημη σταθερή.
Στις νέες stable v8.5.x.x που βγαίνουν τώρα, υπάρχει κανονικά υποστήριξη από την Xiaomi για SMS 160 χαρακτήρων.Ο/H BanditGR έγραψε:
Μια χαρά ελληνικά υποστηρίζουν τα SMS και στο kenzo και στο mido. Εσύ μιλάς για υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Έχει αναφερθεί ξανά αυτό το θέμα και αν δεν με απατά η μνήμη μου, τέτοιου είδους υποστήριξη έχει δώσει μεν η Xiaomi αλλά στο MIUI 8.3 και όχι στο MIUI 8.2 (ακόμα). Κοινώς υποστήριξη για SMS 160 χαρακτήρων από τη "μαμά" ROM υφίσταται, μέχρι στιγμής, στις Developer ROM. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο @dnomikos.