Διαφήμιση

Redmi Pro προβλημα με οθονη

• Redmi Pro προβλημα με οθονη

Καλησπερα στην κοινοτητα.
      Προσφατα , το Xiaomi Remdi pro μου ενω ηταν σε αριστη κατασταση επεσε κατω με την πλατη (οχι με την οθονη) και βρηκε σε εναν σιδερενιο στυλο.Η οθονη απεξω δεν εχει καμια ρωγμη και ειναι καταμαυρη. Το κινητο ανοιγει, μου πεταει ειδοποιησεις (αναβει και το led φωτακι των ειδοποιησεων) απλα δεν δειχνει τιποτα,
      ολα μαυρα με εξαιρεση 2-3 πολυ μικρες λωριδες που φαινεται ισα που η οθονη. Αμα κοιταξω το κινητο απο μια γωνια συγκεκριμενη και το χτυπαει φως
      φαινεται κατι σαν να χει πιεστει η οθονη, με λιγα λογια μου βγαζει σε ενα κομματι της οθονης με διαφορα χρωματα που μοιαζουν με ουρανιο τοξο, οπως
      φαινονται οταν πιεζει μια οθονη καποιος τελος παντων. Τωρα οποιος ξερει μπορει να μου απαντησει, θα εχει προβλημα λογικα η εσωτερικη οθονη( δεν ξερω
      την ακριβως ονομασια της) ή παιζει περιπτωση να χει αποσυνδεθει κατι. Ή μηπως κατι χειροτερο;
      Ευχαριστω
    • Αυτό μπορεί να στο πει κάποιος μόνο αν ανοιχτεί το τηλέφωνο.,
      Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα η οθόνη μετα το χτύπημα(ειναι και πιο ευαίσθητες οι amoled).
      Μπορείς βέβαια να το ανοίξεις και μόνος σου ή να το στείλεις σε κάποιο σέρβις να το δουν.
      Το κόστος βέβαια για το pro ειναι λίγο μεγαλύτερο λόγω συγκεκριμένης οθόνης΄.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αυτό μπορεί να στο πει κάποιος μόνο αν ανοιχτεί το τηλέφωνο.,
      Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα η οθόνη μετα το χτύπημα(ειναι και πιο ευαίσθητες οι amoled).
      Μπορείς βέβαια να το ανοίξεις και μόνος σου ή να το στείλεις σε κάποιο σέρβις να το δουν.
      Το κόστος βέβαια για το pro ειναι λίγο μεγαλύτερο λόγω συγκεκριμένης οθόνης΄.
      Το εστειλα για αλλαγη οθονης. Ο μονος μου φοβος ειναι μην εχει χαλασει τιποτα αλλο περα απο οθονη. Βεβαια εφοσον το ειδα να ανταπορκινεται στα κοουμπια και στην ενδειξη του led, δεν πιστευω να υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα
    • Διαφήμιση
    • Να τους πεις να το τσεκαρουν πριν την αλλαγη..