καλήμερα σε όλοι την παρέα , να ρωτήσω έχω το redmi 3s και εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να περάσω την ελληνική version κάπου κάνω κάτι λάθος , μπορεί κάποιος από την παρέα να με βοηθήσει με teamviewer να με το κάνει ευχαριστώ περιμένω νέα σας
Αδυναμία εγκατάστασης ελληνικής ROM σε Redmi 3 [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
-
-
Ευχαρίστως να βοηθήσω αλλά είμαι εκτός αυτή τη στιγμή. Αν μπορεί ο φίλος να κάνει υπομονή μέχρι το απόγευμα έχει καλώς!
Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο; -
Ο/H anestis33 έγραψε:
καλήμερα σε όλοι την παρέα , να ρωτήσω έχω το redmi 3s και εδώ και πολύ καιρό δεν μπορώ να περάσω την ελληνική version κάπου κάνω κάτι λάθος , μπορεί κάποιος από την παρέα να με βοηθήσει με teamviewer να με το κάνει ευχαριστώ περιμένω νέα σας
έγινε μεταφορά στην σωστή κατηγορία συσκευής -
ναι το εχω ξεκλειδωτω
-
-
-
Αν κάνεις κάτι λάθος, πρέπει να σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, βάλε φώτο με το σημείο που δεν τα καταφέρνεις
-
Τωρα δεν με ανοιγει καθολου γραφει στην εναρξει android και προσπαθει να κανει επανακινει αλλα τιποτα εεε τι να πω
-
-
το κινιτο παταω για να ανοιξει και με γραφει mi στο κεντρο του τηλεφονου και κατω android με τρεις τελειες να πηγενοερχοντε τιποτα αλλο εχει κολισει εκει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0